Svakog dana zgadjuju Mi gaming sve vise. Posto ovo radi Square-Enix i posto je ovo presveti ff7 nalazi se milijun izlika i opravdanja, A da je Konami, ubi,  ea ili netko treci u pitanju onda bi Horda negativnih reakcija krenula. Zaboli me cega je rimejk ovo su svinjarije da vece ne mogu biti i ne znam Do kada naivni Gameri i Fanovi ovo trebaju i mogu trpiti...

Sent from my D2403 using Tapatalk

• They’re not talking about online right now.

• The scenario of the first part up until its ending is already complete.

• They’re getting technological assistance from the Kingdom Hearts team with Unreal Engine 4, since they’ve been using it with Kingdom Hearts III.

• Cloud’s hallucination scenes will be more meaningful.

• As for the cast, they’re continuing plans with the voice actors from Advent Children, but there are some that still haven’t been offered yet. Red XIII only made a cameo appearance, so his voice is likely to be changed.

• Separate from Limit Breaks, there is another unique system. They can’t show it yet, but the it’ll be different depending on the player’s fighting style.

• Nothing has been decided about guarding yet.

6 dana kasnije

Final Fantasy VII: Remake Will Be Fully Voiced; New Info About World Map, Mini Games #1

Regarding Voices…

Nomura: “Basically, it will be fully voiced. We still haven’t decided the voices of the characters that weren’t in Final Fantasy VII: Advent Children.”

So does that mean dating events will be fully voiced?

Kitase: “It would be impossible not to. (Laughs.) However, since it’s different from that time and social situation, we need implement the reproduction of original events carefully.”

Nomura: “Ah, the Honey Bee Inn… (Laughs.)”

Is the map open world?

Kitase: “We cant’ say anything yet, but we don’t plan on fussing about whether it’s a so-called open-world or sandbox. But since Nomura is more focused on the creation of the scenery, we want to express an environment character actions affect the scenery.”

Will there be mini-games?

Kitase: “We want to put the mini-games remain favorable among fans in as much as possible.”

Nomura: “There were a lot of things from big to small, but we need to consider a bit whether it’s necessary to create them all with the latest technology.”

Kitase: “The development staff is also thinking about what to do with the mini-games.”

How’s production going?

Kitase: “We’re at the stage where we can say we’re finally getting started. We have ideas regarding battles, too, but it will take time to drop them into the actual game.”

Final Fantasy VII‘s 20th anniversary is in 2017. Can we expect anything for its original release date on January 31?

Kitase: “I can’t say anything at the moment. (Laughs.)”

Nomura: “Personally, I’m waiting for Kingdom Hearts HD 2.8 and World of Final Fantasy in 2016. I think when they’re completed, I’ll be able to release new information.”

http://gematsu.com/2015/12/final-fantasy-vii-remake-staff-discusses-voice-dating-scenes-mini-games-more#k73FoKvUqjQpHlc6.99

Nisam igral sedmicu, i lijepo ste vi to sve lijepo objasnili zakaj bi se "moglo" opravdat ovo cjepkanje na dijelove, ali, kao ni Mavericku, nit meni ovo baš nije nešto što će me privuć da kupim igru.

Radije uzmem ovo kaj je došlo na Store sad nedavno ("prava" sedmica) i odigram kak je nekad bilo.

Vidli da se ekipa napalila na ovo, pa, naravno, gledaju da izmuzu što više love.
Ne vjerujem da će si dopustit da nešto drakonski zaseru, ali meni je ovo i dalje milkanje fanova.

Istina, milkaju nas već godinama sa COD dlc-ovima, mikrotransakcijama tamo di ne treba, poludovršenim i bugovitim igrama, igrama sa izrezanim sadržajem koji nam poslije masno naplaćuju (spomenuti SW), ali to ne znači da se svi trebaju povest za tim modelom.

Pogledajte jebeni CD Projekt Red. Dali su nam Top 3 igru generacije, sa sadržajem koji sigurno donekle parira veličini FF VII (možda, ne znam, možda sam i krvavo fulo sa usporedbom). U kutiju utrpali ono što se inače naplaćuje po 300-400 kn više, i prodaje ko Collectors Edition.
I ja ulupo 100+ sati u to remekdjelo, kupio i DLC odmah na Storu, nije mi žao lipe.
I što sam danas uradio? Kupio HoS izdanje u trgovini, bez obzira što sam izigro taj DLC. Jer ću takvog izdavača, koji izda takvu igru, i koji se mjesecima trudi da ispravi i poboljša neke stvari i koji nam izdaje pravu eskpanziju, a ne 2 glupa kostima za istu cijenu, uvijek podržat.

Dao 200 kn za nešto što sam već odigro i nije mi žao...mogu sam tu lovu zapit sad u petak, ja sam radije dao za HoS. I dobio predobru kutiju i 2 Gwent špila. Kod za DLC ću dat nekome na forumu.
Hoću li kupit drugi DLC? Čim izađe na Storu :)
Hoću li kupit i retail izdanje , bez obzira što sam ga odigro? Prvi primjerak koji mi dođe u dućan je moj :)
Jer CD PR zaslužuje da ih na taj način, kao igrač, podržim.

A Square će sa ovim cjepkanjem od mene dobit kurac.
Pa nek si mami cjepkaju igru na 7 dijelova i nek si mami muzu lovu.

A vi svršavajte na ovakve stvari i dajte se cjedit i dalje...

11 dana kasnije

U tom tonu nastavimo i dalje (iako je sa u načelu slažem s bljuvanjem po cjepaknju igre):

https://www.youtube.com/watch?v=WyJHW-QvsUo

3 mjeseci kasnije

U novom Gameinformeru kazu da ce se ugledat na FFXIII trilogiju kada je u pitanju model izbacivanja igara. Dakle tri igre.
Mozda ce doci do nekih promjena u prici a izrada ce biti kraca u odnosu na FFXV.

http://m.neogaf.com/showpost.php?p=200266592

U novom Gameinformeru kazu da ce se ugledat na FFXIII trilogiju kada je u pitanju model izbacivanja igara. Dakle tri igre.
LEL

Ali stvar je u tome što FFX III uopće nije bio zamišljen kao trilogija. FF XIII-2 je, i to je već nekoliko puta rečeno, složen nabrzinu da bi skupili nešto love i pokrpali rupe koje je napravio FF XIV 1.0
S druge strane, FF VII je gotova igra. Scenarij imaju - čak i da nešto nadodaju, neće tu biti nekih velikih izmjena. Svijet također imaju; sad to samo treba prezentirati u ljepšoj grafici.

Neznam zašto se uopće to sad uspoređuje; FF XIII trilogija i epizodno izdavanje remake-a sedmice.
Zar pokušavaju opravdati fanovima svoju usranu odluku o cijepanju omiljene im igre?

Daj zamisli da još i pojednostave borbu, pa da bude kao i XV... ili još gore.
S druge strane, u novom Star Oceanu imaš 7 (SEDAM) likova istovremeno u borbi i sa svakim možeš igrati.

Zanima me u kojem razmaku ce izbacivat igre i na koji nacin ce funkcionirat prebacivanje s jedne igre na drugu.
Sto ce biti s razvojem likova itd kad ides na drugi dio, nije bas ista situacija kao kod XIII nastavaka.
I ja se nadam da nece pojednostavit borbu, materia sistem moraju dobro ukomponirat.
Da se mene pitalo slobodno su mogli ostavit nekakav unaprijedeni sustav borbe na poteze. I tako ce velika vecina kupaca biti fanovi originala.

Ma veliko sranje će ovo biti. Bolje da si u nogu pucaju... Fala bogu pa uvijek postoji original...

Jel ja imam filter na tvoje poruke pa vidim samo one gdje sereš ili ?

Jbt pesimista. Nek delaju , ak bu dobra igra onda super , ak ne onda nist... velika stvar.

ma sjebani su  bullshit filteri ovaj tjedan,bas u depru baca ovaj maverick

#vipermislidajemgsvigrageneracije

Vidim da si dajete Za pravo govoriti čiji je post sranje čiji ne. Sreća pa ste vas dvojica puno toga konstruktivnoga napisali u ova dva posta. Ak vam smeta moje mišljenje slobodno me stavite na blok ili stali već, apsolutno nemam ništa protiv. plus toga off-topic smo pa nema svrhe da se nepotrebno raspravlja dalje. Uživajte...

maverick hejter!

Ali slazem se da su napravili glupost s tim akcijskim pristupom. Tako unistavat klasik kao sto je FFVII i to radi pukog podilazenja sirokim masama. Mislim da ce ovo prvenstveno kupovat fanovi originalne igre.

Koliko ce failat tesko je reci cisto radi nostalgije i hype oko originala ali ja nisam nikako zadovoljan. Da se razumijemo ovo izgleda sjajno samo ne vuce FF feeling, a jos manje onaj iz VII. Crisis Core je vec bio odvec akcijski. Sto bi falilo klasicnoj ATB borbi sa nekoliko dorada?
Druga stvar, stvarno mi je vec zlo od pomisli na valjda 150-u obradu One Winged Angel koju cemo morat slusat i vec dosadnog Sephirotha koji iskace iz svake pastete (ne bacati hejt na mene zbog ove izjave).

LEL

Ali stvar je u tome što FFX III uopće nije bio zamišljen kao trilogija. FF XIII-2 je, i to je već nekoliko puta rečeno, složen nabrzinu da bi skupili nešto love i pokrpali rupe koje je napravio FF XIV 1.0
S druge strane, FF VII je gotova igra. Scenarij imaju - čak i da nešto nadodaju, neće tu biti nekih velikih izmjena. Svijet također imaju; sad to samo treba prezentirati u ljepšoj grafici.

Neznam zašto se uopće to sad uspoređuje; FF XIII trilogija i epizodno izdavanje remake-a sedmice.
Zar pokušavaju opravdati fanovima svoju usranu odluku o cijepanju omiljene im igre?

Daj zamisli da još i pojednostave borbu, pa da bude kao i XV... ili još gore.
S druge strane, u novom Star Oceanu imaš 7 (SEDAM) likova istovremeno u borbi i sa svakim možeš igrati.
Potpisujem!

3 mjeseci kasnije
3 mjeseci kasnije

http://www.novacrystallis.com/2016/10/nomura-talks-final-fantasy-vii-remake-dengeki-playstation/

Neće ovo izaći do naranije Q4 2018., vjerovatno i 2019.

Jedino možda možemo očekivati sljedeće godine demo ala Nova Crystalis.

4 mjeseci kasnije

evo ti lajk za wallpaper