Nisam igral sedmicu, i lijepo ste vi to sve lijepo objasnili zakaj bi se "moglo" opravdat ovo cjepkanje na dijelove, ali, kao ni Mavericku, nit meni ovo baš nije nešto što će me privuć da kupim igru.
Radije uzmem ovo kaj je došlo na Store sad nedavno ("prava" sedmica) i odigram kak je nekad bilo.
Vidli da se ekipa napalila na ovo, pa, naravno, gledaju da izmuzu što više love.
Ne vjerujem da će si dopustit da nešto drakonski zaseru, ali meni je ovo i dalje milkanje fanova.
Istina, milkaju nas već godinama sa COD dlc-ovima, mikrotransakcijama tamo di ne treba, poludovršenim i bugovitim igrama, igrama sa izrezanim sadržajem koji nam poslije masno naplaćuju (spomenuti SW), ali to ne znači da se svi trebaju povest za tim modelom.
Pogledajte jebeni CD Projekt Red. Dali su nam Top 3 igru generacije, sa sadržajem koji sigurno donekle parira veličini FF VII (možda, ne znam, možda sam i krvavo fulo sa usporedbom). U kutiju utrpali ono što se inače naplaćuje po 300-400 kn više, i prodaje ko Collectors Edition.
I ja ulupo 100+ sati u to remekdjelo, kupio i DLC odmah na Storu, nije mi žao lipe.
I što sam danas uradio? Kupio HoS izdanje u trgovini, bez obzira što sam izigro taj DLC. Jer ću takvog izdavača, koji izda takvu igru, i koji se mjesecima trudi da ispravi i poboljša neke stvari i koji nam izdaje pravu eskpanziju, a ne 2 glupa kostima za istu cijenu, uvijek podržat.
Dao 200 kn za nešto što sam već odigro i nije mi žao...mogu sam tu lovu zapit sad u petak, ja sam radije dao za HoS. I dobio predobru kutiju i 2 Gwent špila. Kod za DLC ću dat nekome na forumu.
Hoću li kupit drugi DLC? Čim izađe na Storu :)
Hoću li kupit i retail izdanje , bez obzira što sam ga odigro? Prvi primjerak koji mi dođe u dućan je moj :)
Jer CD PR zaslužuje da ih na taj način, kao igrač, podržim.
A Square će sa ovim cjepkanjem od mene dobit kurac.
Pa nek si mami cjepkaju igru na 7 dijelova i nek si mami muzu lovu.
A vi svršavajte na ovakve stvari i dajte se cjedit i dalje...