svatko radi sta zeli sa svojim novcem tako da imas na volju kupiti ili ne. nisam ni ja prezadovoljan borbom, ali moglo je biti puno gore. jrpg-e ionako ne igram prvenstveno zbog gameplaya jer je vecinom drlog, vec zbog price, likova, svijeta i glazbe iako realno i ono prvo dvoje mozes u puno slucaja odpisati pogotovo kad ostaris i uvidis koliko su neki likovi cringy, a prica nema veze sa vezom. njeme protagoniste necu ni da spominjem, to jos jedino prolazi u igrama poput elder scrolls i from software, ali i tamo mi je znalo ubijati imerziju. ja nisam nikad igrao ff7 kako treba, pogledao sam advent children i prica je bila bas losa, a sephirot se ponasao kao neki nadrkani tinejder i nikad nisam kuzio sto je toliko kul u likovima i prici pa iskreno nemam neka velika ocekivanja od price tj vec vidim kako cu mraciti na neke trenutke i dijaloge kao sto sam svojevremeno u ffx. mi mnogi jos gledamo te stare igre kroz iste oci kao tada kada smo ih igrali, ali kada to das nekome mladjem igracu mislim da bi se izbljuvao, a i ja se iskreno bojim replayati neke stare igre bas zbog straha da ce mi pasti u ocima i to jebacki. bas sam negdje prije pokusao malo gta san andreas igrati, jednu od jako rijetkih igara koje sam presao 100% i boze moj kakav je to uzas. neponovilo se.