zontra . Imam pitanje ako nije problem jer sam tek počea igrat pa mi nešto nije jasno. Ne znam jeli mi nešto pokvareno ili...
Vozim dva dana gr. 3 on line sa svim vozačima na stazi i vidim ih, međutim zadnje vrijeme vozim sam a oni stoje nepokretni u zadnjem zavoju.

izbrisi u ps4 internet postavke, ugasi ruter na par minuta. resetiraj ga, ponovo upisi internet postavke u ps4 i probaj ponovo. ne znam sta bih ti savjetovao. cudan bug. ali vrijedi ovo probati, ako vec nigdje nisi nasa nikakvo rjesenje. mozda ima problema i sa serverom pa ako nista ne pomogne probaj sutra prekosutra se ponovo ulogirati. mozda proradi.

Mad_Max_IX
      Zaista cudno. Dal ostanu stajat ono na pocetku utrke kad se spremaju krenut iz zadnjeg zavoja ili kako?
      Mislim znam da GT Sport serveri znaju nekad zajebavat, ali onda me samo izbaci iz utrke. Ja jos takve probleme nisam dozivio. Mozda da stvarno pokusas ovo sto maverick kaze.

Btw, blizu sam 250 sati u igri. I time mi je ovo sluzbeno 2. najigranija igra generacije odmah iza Divisona. Da mi je ovo netko rekao prije 4 mjeseca, tamo pocetkom godine, rekao bih mu da je lud.

maverick glupost teška. Trka ide ja sam na stazi računa mi vrijeme, uvijek kazne od 20.sek a u zadnjem zavoju svi stoje.

Mad_Max_IX
          20 sekundi dobijes ako ne vozis na obje komponente guma, ovog tjedna to su Medium i Hard. Po meni najbolja taktika prvo 3 kruga na Mediumu, pa 2 na Hardu, pa onda 3 opet na Mediumu kad auti vise skoro ni nemaju goriva.
          Sto se tice zapinjanja na startu, znalo mi se dogodit, mislim 3 puta (od 460. utrka koje sam vozio), da neki od vozaca ima problema s internetom i da mu auto zapne na startu i ne krene i onda svi iza njega zapnu. Ali kazem, to je prava rijetkost i to traje par sekundi i onda normalno sve krene samo kaj imas odmah par sekundi zaostatka na pocetku. Ali da svi ostali stoje, a ja vozim, to mi se nikad nije desilo.

@Mad_Max_IX Za ubuduće, postoji u desnom kutu padajući izbornik.

Otvaranjem izbornika dobiva se mogućnost uređivanja objave.

Molio bih da se koristi umjesto pisanja po tri objave za redom u razmaku od par sekundi. Hvala. 🙂

emilijo
            Javljaj vremena iz kvalifikacija za ovotjedne utrke. Mozda mozemo i dat savjete jedan drugom gdje izvuc koju desetinku.
            Daily Race B je 'go to' za mene ovaj tjedan.

Jučer sam iskoristio besplatnih 14 dana Plusa i u Sport modu na Tsukubi odvozio 13 utrka, od toga 4 pole positiona i 3 pobjede. Sada sam DR C, a SR S. Vrijeme kvalifikacija na Tsukubi mi je 1:13:2XX. Nastavljam danas...

emilijo Sretno ti bilo ja sam offline sve tropije riješio ali za online nemam živaca.

Sad sam pogledao koje ce Daily utrke biti sljedeci tjedan. Jebenica. Bit ce to najbolji tjedan od kad sam krenuo igrati igru. Cak dvije od pet moj najdrazih staza za utrkivanje i to sa dvije najdraze grupe auta.
              Daily Race B ce biti GR 4. auti na Red Bull Ringu, a Daily Race C GR 3. auti na Interlagosu uz 12 krugova i 5x trosenje guma, bit ce ocito i nesto taktike ukljuceno.
              Sto se tice offlinea, trenutno sam na sredini 47. levela. Ja to polako, nigdje mi se ne zuri, najtezi trofeji su rijeseni pa igram onda one Professional i Endurance evente, ti znaju biti zabavni kad si malo podesis auto (citaj kad ga oslabis 30% inace su prelake utrke).

Ja jučer i danas upirem samo Willow Springs trku. Već sam skupio 35 pobjeda u Sport modu u 5 dana. Platina mi se više ne čini nedostižna.

Nakon 6 dana igranja Sport moda imam 37 pole positiona i 44 pobjede. Do kraja tjedna bi trebao osvojiti trofej za 65 pole positiona, a trofej za 91 pobjedu sljedeći tjedan.

zontra Pa došao bi u DR B (ili sam već bio, ne sjećam se) bez problema da ne izlazim iz utrka pa mi se spusti DR.

Dobar tjedan ce opet biti. Sve 3 utrke ce biti sa GT autima (sto je prvi put odkad ja igram). Odlicno.
                Staze Suzuka East Course, Spa (napokon Spa sa GR3. autima, moci cu vise naucit cu tu stazu kak bog zapovijeda) i Dragon Trail u obrnutom smjeru sa GR 4. Mislim da cu sve 3 igrat, ali definitivno Spa najvise.