Istina. Sad sam na 46. levelu. Ali ima jos jako puno do 50. levela. Ali past ce kad tad.
Gran Turismo Sport
Gran Turismo 5 platina je bila ultra teška. Uz to je bila i dugotrajna (trebalo je preko 500 sati kada se uključi i B-Spec mode). Gran Turismo 6 je platina je bila lagana. I sada opet sa GTS teška.
zontra Ja sam čak taj trofej osvojio na starom profilu gdje sam igrao GTS. Gledao sam neki YouTube video gdje ti pokazuje kako podesiti auto da bude underpowered i tiime osvojiš veći bonus. Svejedno mi je opet trebalo 50-ak sati do 50. levela.
Od platine sam odustao jer me stalno izbacivalo - kada bi vozio kvalifikacije i utrka bi trebala početi - uopće ne bi počela.
- Uređivano
Ma da, mozes 50 sati samo voziti u krug i izgrindat do 50. levela, ali nemam zivaca za to. Mislim da sam jedno 20-tak sati potrosio na grindanje tog eventa, vec mi je muka. Ali kazem, nije bitno kad dode, uzivat cu u voznji i igrat sto mi se da. Kao npr. ovotjedna Monza. 4 utrke, 4 polea, 4 pobjede. Cijeli dan sam vozio quali, 1:47.572 vrijeme, ali mogao bih jos 3 desetinke skinut, no za sad je dovoljno za pole positione. A i ruke me vec bole, nemrem vise.
Posto je Monza C utrka, pa ipak duze traje, treba drzat koncentraciju i pazit na gume, posto je obavezan barem 1. ulazak u boks, tj. promjena guma. Preporucujem da se vratis u igru ako hoces Platinu, meni rade serveri jako dobro. Samo se pripremi na jako puno treniranja ako hoces 90+ pobjeda u onlineu. Kao sto si i sam rekao, teska Platina.
Kad se vec spominje GT5, da mi je vratiti se, isao bih sad na Platinum, nisam imao prije zivaca za one Vettel challenge, ali sad bih se potrudio. GT6 isto imam Platinum, ali da, ta je nije preteska.
Radovao se ovotjednom utrkivanju na SPA, ali posto su s ovim novim nevozljivim smecima zvanim Toyota Supra, brzo sam odustao. No zato je Daily Race C super, Kyoto ona dugacka verzija od 7 km, sa GR 3. autima. Jucer udarao samo sa Toyota F1-VGT i Nissan Schulze Motosport, imam vrijeme u niskih 2:16, ali mogu to dovuc do visokih 2:15. A jos nisam ni isprobao Peugeot VGT i Toyota Supra Racing koji su 2 najbolja auta za tu stazu, pa mozda ima mjesta za napredak. I svida mi se sto je Tyre Wear cak x15 pa se vidi istrosenost Medium guma vec sredinom prvog kruga. 2 ulaska u boks su obavezna. Definititivno treba taktizirat.
Zadnjih tjedana uzivam u igri vise nego ikad, stvarno se posvetim Sport modeu, samo redam krugove u kvalifikacijama sa raznim autima dok ne znam svaki djelic staze napamet, a onda naravno zabavne borbe za pobjede/postolja/izvucenje sto boljeg rezultata nakon sto sjebem kocenje za 1. zavoj i padnem jako nisko/na zadnje mjesto
Pozz. Imam pitanje ako nije problem jer sam tek počea igrat pa mi nešto nije jasno. Ne znam jeli mi nešto pokvareno ili...
Vozim dva dana gr. 3 on line sa svim vozačima na stazi i vidim ih, međutim zadnje vrijeme vozim sam a oni stoje nepokretni u zadnjem zavoju. Please help
zontra pozz može pomoć
zontra . Imam pitanje ako nije problem jer sam tek počea igrat pa mi nešto nije jasno. Ne znam jeli mi nešto pokvareno ili...
Vozim dva dana gr. 3 on line sa svim vozačima na stazi i vidim ih, međutim zadnje vrijeme vozim sam a oni stoje nepokretni u zadnjem zavoju.
izbrisi u ps4 internet postavke, ugasi ruter na par minuta. resetiraj ga, ponovo upisi internet postavke u ps4 i probaj ponovo. ne znam sta bih ti savjetovao. cudan bug. ali vrijedi ovo probati, ako vec nigdje nisi nasa nikakvo rjesenje. mozda ima problema i sa serverom pa ako nista ne pomogne probaj sutra prekosutra se ponovo ulogirati. mozda proradi.
- Uređivano
Mad_Max_IX
Zaista cudno. Dal ostanu stajat ono na pocetku utrke kad se spremaju krenut iz zadnjeg zavoja ili kako?
Mislim znam da GT Sport serveri znaju nekad zajebavat, ali onda me samo izbaci iz utrke. Ja jos takve probleme nisam dozivio. Mozda da stvarno pokusas ovo sto maverick kaze.
Btw, blizu sam 250 sati u igri. I time mi je ovo sluzbeno 2. najigranija igra generacije odmah iza Divisona. Da mi je ovo netko rekao prije 4 mjeseca, tamo pocetkom godine, rekao bih mu da je lud.
maverick glupost teška. Trka ide ja sam na stazi računa mi vrijeme, uvijek kazne od 20.sek a u zadnjem zavoju svi stoje.
zontra na početku utrke
Mad_Max_IX
20 sekundi dobijes ako ne vozis na obje komponente guma, ovog tjedna to su Medium i Hard. Po meni najbolja taktika prvo 3 kruga na Mediumu, pa 2 na Hardu, pa onda 3 opet na Mediumu kad auti vise skoro ni nemaju goriva.
Sto se tice zapinjanja na startu, znalo mi se dogodit, mislim 3 puta (od 460. utrka koje sam vozio), da neki od vozaca ima problema s internetom i da mu auto zapne na startu i ne krene i onda svi iza njega zapnu. Ali kazem, to je prava rijetkost i to traje par sekundi i onda normalno sve krene samo kaj imas odmah par sekundi zaostatka na pocetku. Ali da svi ostali stoje, a ja vozim, to mi se nikad nije desilo.
zontra on stoji a ja prolazim kroz njih
@Mad_Max_IX Za ubuduće, postoji u desnom kutu padajući izbornik.
Otvaranjem izbornika dobiva se mogućnost uređivanja objave.
Molio bih da se koristi umjesto pisanja po tri objave za redom u razmaku od par sekundi. Hvala.
Stavio sam skidati igru. Idem na platinu!
Jučer sam iskoristio besplatnih 14 dana Plusa i u Sport modu na Tsukubi odvozio 13 utrka, od toga 4 pole positiona i 3 pobjede. Sada sam DR C, a SR S. Vrijeme kvalifikacija na Tsukubi mi je 1:13:2XX. Nastavljam danas...
emilijo Sretno ti bilo ja sam offline sve tropije riješio ali za online nemam živaca.