Znate ono kad sam pitao jel se isplati manual vozit? E sad sam presao na full manual, mislim da automatic nisam koristio od dan prije nego kaj sam dosao do 91 pobjede u onlineu. Manual cak i ne koristim iz gusta, nego vise iz navike. Tako da ne znam jel sam zapravo brzi s njim ili ne 😄 Ali ne, stvarno, da sam znao da je tako lako se naviknut na manual, ranije bih presao. Sto se tice koliko mi pomaze, pa sad, ono kad sam pitao za to, bio je tjedan sa GR 4. autima na Sardegni. Bas mi je pasala ta staza i tu sam nekih par desetinki uvijek bio po krugu brzi sa automatikom, tako da sam vise njega koristio. Ali npr. prosli tjedan na Tsukubi sam bio 2 sekunde sporiji od svih vozaca i uopce mi nije bilo jasno zasto (zato sam i prvi dan bio 10 puta zadnji). Mislio da nema sta drugo biti nego u mjenjacu, i gle vraga, odmah sam nasao 2 sekunde kad sam prebacio na manual. Uzasno sporo su te usrane Mazde ubrzavale sa automatikom. Od tad se ne micem od manuala, jednostavno stvar navike. Sto se tice ovaj tjedan, ovaj Tokyo mi bas pase, skupilo se danas par pobjeda. Willow Springs mrzim iz dna duse, to mogu ici igrat jedino ako si zelim namjerno rusit score. Suzuku sa GR 2. autima jos nisam probao, ali budem i to. Opcenito GR 2. aute nisam skoro nista u igri vozio.
I da btw, za ljude sa kontrolerom, jel i vama prokleto tesko vozit GR 3. aute bez TCS-a? Stvarno sve vozim bez ikakvih pomagala, ali na GR3. jos uvijek koristim TCS, jer auti su bolesno nestabilni na izlascima iz zavoja. A zelim se s njima naucit vozit posto su najpopularniji i najcesce koristeni auti u igri. I gledam kak ovi voze na YT-u, tipa likovi poput SuperGT ili kie25 i bas ono doziram na izlascima iz zavoja, a full gas stiscem tek kad je auto skroz izravnat, ali onda sam prespor. Bas nikako ne mogu do kraja skuzit kako funkcionira GR 3., tako da cu se time pozabavit najvise u buducnosti. Ako imate nekakve dodatne savjete, slobodno recite.
E da, i isprobao sam napokon Nations i Manufacturer series ovaj vikend, predobro je to i definitivno budem to vise igrao u buducnosti. Samo sam ovaj vikend bio prosjecan u jer su mi u obje utrke uzasno debilne kazne skroz sve pokvarile na pocetku utrke.