Tuhy DS3 mi je definitivno najdraža Souls igra (čak i ispred Eldena i Bloodbornea)

Sve ti opraštam (nije da imam nešto, ali i to opraštam).

maverick Navodno rade remaster ove igre.

Stvarno nema potrebe za ovime. DS3 izgleda dovoljno dobro i ne treba mu nikakav remaster.

Tuhy sve ach imam, ptsp od farmanja silver knightova jer covenanti nisu radili kak spada

deathwish ptsp od farmanja silver knightova

Svaki put kad zatvorim oci vidim stepenice. Nakon fensijevog memea sad vidim i njega kak se kotura. Ali drop rate je i dalje isti

herc Stvarno nema potrebe za ovime. DS3 izgleda dovoljno dobro i ne treba mu nikakav remaster

Slazem se ali bi volio onaj pvp kod Pontiffovog balkona…

Upadnem U ovaj fight klub i pocnem ih sve udarati

deathwish ptsp od farmanja silver knightova

I još Foggy spomene stepenice..

Ono je baš bilo da oboliš od muke.

Sad sam malo čital stare postove, kad je igra izašla. Koja je to oduševljenost bila 😃

I dalje je jedan od najdražih kipova u kolekciji.

Jedva čekam uzeti mace stavit 66 pointa u STR i onda WA->R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1 WA-R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1 i pobjedit igricu.

TO ŽELIM OPET U BOLJOJ GRAFICI.

Ova igra izgleda isto kao Elden Ring, no? Grafički, jel… Ne vidim šta mogu poboljšati.

solidmerlin ne zaboravi infjuzat raw gemom.

Giphy - Michael Scott Reaction GIF

Mace dok se ne prebaciš na Vordt's Great Hammer koji je vjv jedan od jačih weapona bilo ofenzivno ili defenzivno u čitavoj igri.
          Počevši od toga da ima B scaling na STR i udara frostbite unutar 2 do 3 udarca
          Pa nastaviviši na to da ima perserverence koji je NAJJAČI ali naj fucking jači defenzivni buff u igrici

Znači za početak slušaj…

Giphy - Listen Donald Trump GIF by GIPHY News

INFINITE POISE HP 6 SEKUNDI

Giphy - Donald Trump Dancing GIF by PBS News

45% Absorb 4 sekunde ->15% absorb 1 sekundu. Ako te nešto klepi tokom te zadnje sekunde i udariš pers preko toga = 60% absorb. Stackaju se primarni i sekundarni buff.

Giphy - Donald Trump GIF by Election 2016

Za kraj perserverence resetira svakim korištenjem poise hp na 100%. Što znači INFINITE TRADING.
          RAID BOSS.

Also 2handed greathammere nemoš parrijati standing R1 2handed napade. Kad ti netko izvuče bukler a ti ga propucaš sa Ledom ili Vordtom to je to.

Heat Ova igra izgleda isto kao Elden Ring, no?

Na momente i bolje.

Heat Ne vidim šta mogu poboljšati.

Kao što je već rečeno reza i fps su ocite dvije stvari. Zatim da se tu grafički poboljšati, a i tweakati neke stvari u igri poput balansa (problem koji gotovo svaka from igra ima).

mjesec kasnije

S ER isto nećeš imati problema za kompletiranje, a zaslužuje biti na listi. Puno više od DS2. Sekiro je za pravi ponos.<3

Zero ER imam platinu na ps5 jos od izlaska

kupio i za komp al nisam jos krenuo igrat. Htio bi modove stavit pa da mi malo drukcije bude