Ja baš ono njihovo trkeljanje nisan svatija tipa "ostat će sve isto", upravo suprotno, sad će 4 igre ić na druge platforme a jako brzo i sve ostalo.

Samo su se uplašili pa to nisu izravno rekli nego su zamotali u celofan tipa "za 5 godina neće postojat exkluzive nego će se igrat na svemu".

Ovo je bila samo priprema terena 🤷‍♂️

mirkunjaaa Ja sam dobio isti dojam. Urnebesni su mi ovi koji misle da su samo 4 a bome i ovi koji misle da je ovo kraj xboxa 😀

Nadam se da će sto prije donijeti Forzu Horizon 5, sve Gearse i Halo. To bi se sigurno igralo jako dobro. I da bude crossplay.

Nek za promjenu izbace neku dobru igru kao i Sony. Nove konzole nam ne trebaju

Tako nekako, doslovno generacija ničega. Sad samo čekam da ubrzo ulete ovi iz Sonyja s najavom izlaska PS5 Pro, jer eto, Lolek i Bolek uvijek idu u paru.

Ma PS5 Pro ide ove godine, a igre će biti 2025.

Kupuje se. Planiram i onaj njihov series s toster uzeti. Da još malo love dam tetku Philu.

Xbox ce vjerovatno izbaciti Pro konzolu jer je Playstation svoju vec "najavio", da to Xbox ne napravi, PS bi bio u jos vecoj prednosti te tako privlacio jos vise korisnika. Konzolaška utrka kod hardwarea je paralelna od PS4-Xbox One ere.

somethingwrong ako je utrka (jednina) onda ne moze sama sebi biti paralelna. Moze biti paralelno izdavanje konzola iz jednog odnosno drugog tabora. Ali dobro, od koga je post jos je i dobar