DarkPunisher mirkunjaaa Ja sam dobio isti dojam. Urnebesni su mi ovi koji misle da su samo 4 a bome i ovi koji misle da je ovo kraj xboxa 😀
Flipper Nadam se da će sto prije donijeti Forzu Horizon 5, sve Gearse i Halo. To bi se sigurno igralo jako dobro. I da bude crossplay.
Zero Tako nekako, doslovno generacija ničega. Sad samo čekam da ubrzo ulete ovi iz Sonyja s najavom izlaska PS5 Pro, jer eto, Lolek i Bolek uvijek idu u paru.
maverick Deadwalker sumnjam da pričamo o istom tosteru. Ja govorim o the tosteru. https://www.gameswirtschaft.de/marketing-pr/xbox-series-s-toaster-kaufen-deutschland/
stitrek Xbox ce vjerovatno izbaciti Pro konzolu jer je Playstation svoju vec "najavio", da to Xbox ne napravi, PS bi bio u jos vecoj prednosti te tako privlacio jos vise korisnika. Konzolaška utrka kod hardwarea je paralelna od PS4-Xbox One ere.
chono somethingwrong ako je utrka (jednina) onda ne moze sama sebi biti paralelna. Moze biti paralelno izdavanje konzola iz jednog odnosno drugog tabora. Ali dobro, od koga je post jos je i dobar
stitrek somethingwrong Vec prije sam ti rekao da me zaobiđeš sa svojim šonjo-pravopisnim analizama, isto važi i za drugog clana koji se nadovezuje iza tebe, onaj tko je htio shvatiti što rijec "paralelno" znaci u kontekstu cijelog posta je odma shvatio, sve ostalo je bespotrebni ego-clash off topic.