Kupuje se. Planiram i onaj njihov series s toster uzeti. Da još malo love dam tetku Philu.
Xbox će ovih blagdana izbaciti novu konzolu, potvrđeno je
Nemam vise mjesta na komodi za konzole, jedino ak idu i komode uz to
maverick baš gledam, taj toster se na Njuskalu može naći za 180-190 EUR. Tražena roba.
foggy varan komoda? :-D
fensisuperstar Ne varaj, budi dobar
Deadwalker sumnjam da pričamo o istom tosteru.
Ja govorim o the tosteru.
https://www.gameswirtschaft.de/marketing-pr/xbox-series-s-toaster-kaufen-deutschland/
Xbox ce vjerovatno izbaciti Pro konzolu jer je Playstation svoju vec "najavio", da to Xbox ne napravi, PS bi bio u jos vecoj prednosti te tako privlacio jos vise korisnika. Konzolaška utrka kod hardwarea je paralelna od PS4-Xbox One ere.
stitrek Konzolaška utrka kod hardwarea je paralelna od PS4-Xbox One ere.
Paralelna?
- Uređivano
Da, PS i Xbox u isto vrijeme izbacuju hardware od 2013.
somethingwrong ako je utrka (jednina) onda ne moze sama sebi biti paralelna. Moze biti paralelno izdavanje konzola iz jednog odnosno drugog tabora. Ali dobro, od koga je post jos je i dobar
chono ti jos Ideš interpretirati njegovu "paralelnu" utrku.
- Uređivano
Vec prije sam ti rekao da me zaobiđeš sa svojim šonjo-pravopisnim analizama, isto važi i za drugog clana koji se nadovezuje iza tebe, onaj tko je htio shvatiti što rijec "paralelno" znaci u kontekstu cijelog posta je odma shvatio, sve ostalo je bespotrebni ego-clash off topic.
stitrek to se zove zajebancija. Kad to skužiš , možemo se šaliti
Znam ja dobro što je zezancija i nemam problema šaliti se na svoj racun, ali ne podržavam nacin "zezancije" koji ti i prije spomenuti clan koristite, zato imaj poštivanja za stati kad ti se na to ukaže, hvala.
stitrek ok, nećemo se šaliti
- Uređivano
- Uređivano
Ja koliko se sjecam kad sam igrao na prvoj ps4 konzoli, to je trajalo jedno 4 godine cca i onda sam kupio ps4 pro, razlika u performansama u igrama koje su to podrzavale (npr fps boost) je bila velika i uocljiva naravno, ali nikad nisam imao osjecaj da si morao kupit pro da bi mogao kvalitetno nastavit igrat jos 2-3 godine jer je osnovna konzola dala maksimum koji se ajmo rec od nje i te generacije konzola ocekivalo. Sada je pak stanje da se nove igre za current gen izbacuju u krnjem obliku, poluigrive (sto u usporedbi s pc-em, sto povezano cinjenicom da je u trendu izbacivanje cash grab pouproizvoda) i imam osjecaj da je ova generacija vec dala svoj maksimum te da jednostavno moram kupiti novi neki pro model da zaobidjem korporacijske lazi sa pre-launcha konzola i nastavim igrati donekle ugodno. Kupio sam 4k 120 Hz tv od 2k eur za sto, da igram igre na Series X i PS5 u 24 fps? Pa mogu si switch onda spojit i u kurac.
biver Nisam siguran na koje igre misliš kada kažeš da se vrte u 24fps-a?
Jedino ako misliš na neke tehnički loše naslove ali to nema veze s konzolom.
Osim Starfielda i Dragon Dogme 2 sve igre na current genu imaju performance mod za 60fps-a.
Iako mi realno neće biti potrebno ja ću nabaviti novi jači PS5 day one isto kao što sam napravio s PS4 PRO.
Prodati ću PS5 za kojega znam da ću dobiti barem 300 eura.
Dodam još 200-250 eura i za to dobijem novu, jaču konzolu s dvije godine garancije.
Mislim da se isplati tako napraviti.