• Gaming Vijesti
  • Windows Phone iz groba pomaže zaobići Youtubeov blokator reklama

FFA je promijenio naslov Otkriveno je kako zaobići reklame na Youtubeu sad kada ad-blockeri više ne rade.

isprobao sam plugin i uredno radi

Koliko sam pročitao, Google po nekim regulativama uopće ne bi smio provjeravati imamo li ad-block u browseru ili ne.

Osim toga, uBlock Origin mi je skroz blokirao ove nove YouTube-ove gluposti.

uBlock i dalje štima tak da ne bih ni primjetio sve to.

Ali u zadnje vrijeme sam odlučio ukinut bloker za YT. Počinjem suosjećat s kreatorima.

buz Na mobu puknes YT ReVanced i miran si. 🙂

Za TV i mene zanima jel postoji nacin jer ovo je bolesno s reklamama sad.

Moje dijete od 1,5 godine dođe do TV-a i klika tamo prstom na skip ad. 😆 Mislim da gleda previše ekrane.

Premium se isplati. Tri plus godine ga imam i mogu reći da sam jako zadovoljan, u kombinaciji sa youtube music je još bolji paket. 5 korisnika za 13e mjesečno. Bolje dati parte na ovo, nego na neki streaming servis

yakuza_stinger

Ako suosjećaš sa kreatorima, puno je veća gesta zapravo platit Premium. Oni imaju veću zaradu od toga nego od reklama.

Ja osobno plaćam basic Premium i preporodio sam se. Music sa svojim beskrajnim libraryem mete pod sa svim ostalim streaming servisima i radi na istoj Youtube aplikaciji na TVu kao i video streaming.

Odlučio sam da ne želim sekunde života više potrošit na reklame.

Same here. Google je toliko servis zakrčio oglasima da je to negledljivo postalo bez Premiuma.

I učinilo mi se da su u zadnje vrijeme digli učestalost reklama. Doslovno ne možeš ostaviti daljinski jer na nekim videima svako malo nešto vrte i ako ne skipaš, onda zavrte nekoliko reklama od kojih nekad znaju ubaciti i pjesmu ili neku reklamu od par ili više minuta. Mislim, ne žalim se dok je sve besplatno, ali malo ga pretjeruju, makar sam svjestan da monetizacija ovisi i o kreatorima, odnosno koliko će reklamnog sadržaja ubaciti u video.

Idalje mi nije jasno zašto je windows phone propao, odlična platforma za mob😃

wooddiebone a problem je bio u tome što nitko nije htjeo riskirati i razvijati app za windows phone, jer su prodajni rezultati bili na strani androida i iosa?

Ako je nešto čudo, onda je to huawei sa svojim app storeom

Nightyx

Da, koristim ga i na Xiaomi uređajima nakon prvog Huawei-a, jer je baš u to vrijeme i bila ta prekretnica kako i moj rastanak s do tada jedinim Huawei uređajem,

shvativši kod kolega na poslu kad treba nešto podesiti, recimo dvaput istome trebalo povezati prvo Mi Band, kasnije i Huawei sat, ali neznam jel' mi bilo teže shvatiti postavke za narukvicu još Samsungove, ili za sat Honorove tj. gotovo kao i Huawei, dakle mislim da nebi sad ni prelazio radi sučelja na Huawei makar su kvalitetniji, a da, i još više otežavaju unlock bootloadera iako ga ni na Xaomiu još nisam uspio otključati, uvijek nešto neče, morat ću na kraju preko kompa prisilno🙁

zhabulin meni je huawei p20 bio jedan od najdugovječnijih mobitela, probao sam se prešaltati na p40, ali nisam uspio progurati to što nema google store i što je njihov očajan. Jbga, šteta