buz Na mobu puknes YT ReVanced i miran si.
Za TV i mene zanima jel postoji nacin jer ovo je bolesno s reklamama sad.
buz Na mobu puknes YT ReVanced i miran si.
Za TV i mene zanima jel postoji nacin jer ovo je bolesno s reklamama sad.
Moje dijete od 1,5 godine dođe do TV-a i klika tamo prstom na skip ad. Mislim da gleda previše ekrane.
Premium se isplati. Tri plus godine ga imam i mogu reći da sam jako zadovoljan, u kombinaciji sa youtube music je još bolji paket. 5 korisnika za 13e mjesečno. Bolje dati parte na ovo, nego na neki streaming servis
Ako suosjećaš sa kreatorima, puno je veća gesta zapravo platit Premium. Oni imaju veću zaradu od toga nego od reklama.
Ja osobno plaćam basic Premium i preporodio sam se. Music sa svojim beskrajnim libraryem mete pod sa svim ostalim streaming servisima i radi na istoj Youtube aplikaciji na TVu kao i video streaming.
Odlučio sam da ne želim sekunde života više potrošit na reklame.
wooddiebone opasno kontempliram o tome. Jer realno, YT je najbolja usluga od svih.
Pa da, skužio sam da ga ionak non-stop gledam, a plaćam puno gluplje stvari od toga.
Same here. Google je toliko servis zakrčio oglasima da je to negledljivo postalo bez Premiuma.
I učinilo mi se da su u zadnje vrijeme digli učestalost reklama. Doslovno ne možeš ostaviti daljinski jer na nekim videima svako malo nešto vrte i ako ne skipaš, onda zavrte nekoliko reklama od kojih nekad znaju ubaciti i pjesmu ili neku reklamu od par ili više minuta. Mislim, ne žalim se dok je sve besplatno, ali malo ga pretjeruju, makar sam svjestan da monetizacija ovisi i o kreatorima, odnosno koliko će reklamnog sadržaja ubaciti u video.
Idalje mi nije jasno zašto je windows phone propao, odlična platforma za mob
Ljudi su htjeli aplikacije.
wooddiebone a problem je bio u tome što nitko nije htjeo riskirati i razvijati app za windows phone, jer su prodajni rezultati bili na strani androida i iosa?
Ako je nešto čudo, onda je to huawei sa svojim app storeom
Da, koristim ga i na Xiaomi uređajima nakon prvog Huawei-a, jer je baš u to vrijeme i bila ta prekretnica kako i moj rastanak s do tada jedinim Huawei uređajem,
shvativši kod kolega na poslu kad treba nešto podesiti, recimo dvaput istome trebalo povezati prvo Mi Band, kasnije i Huawei sat, ali neznam jel' mi bilo teže shvatiti postavke za narukvicu još Samsungove, ili za sat Honorove tj. gotovo kao i Huawei, dakle mislim da nebi sad ni prelazio radi sučelja na Huawei makar su kvalitetniji, a da, i još više otežavaju unlock bootloadera iako ga ni na Xaomiu još nisam uspio otključati, uvijek nešto neče, morat ću na kraju preko kompa prisilno