• Gaming Vijesti
  • Windows Phone iz groba pomaže zaobići Youtubeov blokator reklama

Pročitaj na portalu
Članak

Windows Phone iz groba pomaže zaobići Youtubeov blokator reklama

Godina je 2013. Microsoft je kupio Nokiu i ulazi na tržište mobilnih telefona s Windows Phone platformom. Godina je 2023., Windows Phone više ne postoji, pregazio ga je Android, međutim, Microsoft bi mogao dobiti iznenađujuću osvetu.

FFA je promijenio naslov Otkriveno je kako zaobići reklame na Youtubeu sad kada ad-blockeri više ne rade.

isprobao sam plugin i uredno radi

Koliko sam pročitao, Google po nekim regulativama uopće ne bi smio provjeravati imamo li ad-block u browseru ili ne.

Osim toga, uBlock Origin mi je skroz blokirao ove nove YouTube-ove gluposti.

uBlock i dalje štima tak da ne bih ni primjetio sve to.

Ali u zadnje vrijeme sam odlučio ukinut bloker za YT. Počinjem suosjećat s kreatorima.

buz Na mobu puknes YT ReVanced i miran si. 🙂

Za TV i mene zanima jel postoji nacin jer ovo je bolesno s reklamama sad.

Moje dijete od 1,5 godine dođe do TV-a i klika tamo prstom na skip ad. 😆 Mislim da gleda previše ekrane.

Premium se isplati. Tri plus godine ga imam i mogu reći da sam jako zadovoljan, u kombinaciji sa youtube music je još bolji paket. 5 korisnika za 13e mjesečno. Bolje dati parte na ovo, nego na neki streaming servis

yakuza_stinger

Ako suosjećaš sa kreatorima, puno je veća gesta zapravo platit Premium. Oni imaju veću zaradu od toga nego od reklama.

Ja osobno plaćam basic Premium i preporodio sam se. Music sa svojim beskrajnim libraryem mete pod sa svim ostalim streaming servisima i radi na istoj Youtube aplikaciji na TVu kao i video streaming.

Odlučio sam da ne želim sekunde života više potrošit na reklame.

Same here. Google je toliko servis zakrčio oglasima da je to negledljivo postalo bez Premiuma.

I učinilo mi se da su u zadnje vrijeme digli učestalost reklama. Doslovno ne možeš ostaviti daljinski jer na nekim videima svako malo nešto vrte i ako ne skipaš, onda zavrte nekoliko reklama od kojih nekad znaju ubaciti i pjesmu ili neku reklamu od par ili više minuta. Mislim, ne žalim se dok je sve besplatno, ali malo ga pretjeruju, makar sam svjestan da monetizacija ovisi i o kreatorima, odnosno koliko će reklamnog sadržaja ubaciti u video.

Idalje mi nije jasno zašto je windows phone propao, odlična platforma za mob😃

wooddiebone a problem je bio u tome što nitko nije htjeo riskirati i razvijati app za windows phone, jer su prodajni rezultati bili na strani androida i iosa?

Ako je nešto čudo, onda je to huawei sa svojim app storeom

Nightyx

Da, koristim ga i na Xiaomi uređajima nakon prvog Huawei-a, jer je baš u to vrijeme i bila ta prekretnica kako i moj rastanak s do tada jedinim Huawei uređajem,

shvativši kod kolega na poslu kad treba nešto podesiti, recimo dvaput istome trebalo povezati prvo Mi Band, kasnije i Huawei sat, ali neznam jel' mi bilo teže shvatiti postavke za narukvicu još Samsungove, ili za sat Honorove tj. gotovo kao i Huawei, dakle mislim da nebi sad ni prelazio radi sučelja na Huawei makar su kvalitetniji, a da, i još više otežavaju unlock bootloadera iako ga ni na Xaomiu još nisam uspio otključati, uvijek nešto neče, morat ću na kraju preko kompa prisilno🙁

zhabulin meni je huawei p20 bio jedan od najdugovječnijih mobitela, probao sam se prešaltati na p40, ali nisam uspio progurati to što nema google store i što je njihov očajan. Jbga, šteta