Mjesec dana prošlo je od izlaska Starfielda. Što danas mislite o igri?
Iman misljenje da san na igru zaboravio, koda je nisan nikad ni pokrenuo. Na pcu je mozda i dobro ali konzole nako igranog hvala ali ne hvala
Puno toga obecala i dosta dosta toga postigla ali moglo je bolje
Na 50 sati igre, vrhunska igra. Na kompu instalirano tridesetak igara ali niš me ne zanima kao ovo. Glavnu priču pauziaro, rješavam frakcije.
Evo imam 20ak sati i guštam u svakom momentu.
Ne znaju ljudi igrat RPGe pa prolete kroz sve ko u shooteru.
Stao negdje na 50h, sam sebi sam se usrao u igranje jer sam previše čitao o bugovima koji se navodno krenu događati što se više igra (valjda save file bloating) i odlučio da ću malo ostavit igru dok izbace par patcheva ili dok dođu modovi na konzole za neke quality of life stvari (primarno inventory). Odlazak u Akila City me isto dosta razočarao, baš je choppy framerate, a izgleda kao skroz zanimljiva lokacija.
Uz to je došlo i do manjka vremena za igranje Starfielda i onda kad se desilo da nisam upalio igru par dana, svakim danom mi je bilo sve teže vratit se na save file od 50h, a nema nikakvog codexa ili nešto da se podsjetim tko su likovi i šta sam dosad radio. Postoji jedino lista završenih questova, ali su opet opisi istih dosta šturi.
Ali nije mi ostavilo neki gorak okus u ustima tako da ću se sigurno vraćati igri jer će sigurno postajati bolja s vremenom. Na kraju krajeva tako sam i Skyrim igrao, novi playthrough svakih pol godine, igru nikad završio, a imam dosta visoko mišljenje o njoj.
Meh, puno više očekivao. Prazno i isprekidano s loading screenovima, space exploration ne postoji, izgled lokacija se ponavlja. Možda jednog dana odigram main quest radi priče, ali jedno veliko razočarenje.
Poprilicno razocaran. Mozda probam opet jednog dana sa modovima i survival modom. Ili ako prodube odredene gameplay sustave.
Budem probao, igru ne mogu komentirati jer nisam igrao, a iskreno tako i treba biti. Formirati svoje mišljenje na račun tuđih je djetinjasto i blesavo. Imam par prijatelja na Steam koji imaju preko 50h u igri pa mogu zaključiti da uživaju u njoj? Kad probam napišem mišljenje, a do tada ću šutiti, kao sto bi i drugi trebali.
Ja sam 70-ak sati u igri, tesko je rec, nije lose, ali miljama daleko od Elder Scrolls serijala. Nije to nikakav Skyrim u svemiru, ovo je fast travel simulator koji usput ocajno radi na Series X. Skeniras 2 planeta i vec si vidio sve jer ce i na preostalih 900+ sve bit isto. Nije da se ne zabavljam, ali ispod ocekivanja u svakom slucaju.
Mislim da ovaj video dobro opisuje moje mišljenje.
Nakon 85h igre.
Ne znam postujem li ili se bojim mentaliteta gdje se provede 85h u igri koju se toliko hejta u svakoj objavi.
Fico Nisam siguran mrzim igru ili sebe što sam proveo to vrijeme u Starfieldu.
Fico kao ona ekipa na Steamu koja ostavi negative review nakon 1000 sati igranja.
bethesdafanboy123 Nisam siguran mrzim igru ili sebe što sam proveo to vrijeme u Starfieldu.
Poslije _ebanja nema kajanja
Nisi ti proveo minutu na Steam pageu od Starfielda, a kamo li 85 sati u igri.
Ja zavrsio jucer nakon nekih 55h…. Mislim da je sve vec receno, neki djelovi su napravljeni dobro kao solidan combat i fantasticna muzika ali puno toga je lose kao fast travel koji totalnu ubija pacing igre i njenu poantu koja bi trebala biti istrazivanje. Takodjer likovi i njihovi dijalozi mi nisu bas nesto dojmljivi. Overall za mene 7/10
wooddiebone Nisam na Steamu, u pravu si. Jesam lud, ali ne 70€ lud. Volio bih da si upravu, ali na svu sveopću žalost, to je 85h koje nikad neću dobiti natrag.
wooddiebone Zatim će Tomi: "Prinesi prst ovamo i pogledaj mi ruke! Prinesi ruku i stavi je u moj bok i ne budi nevjeran nego vjeran."