Stao negdje na 50h, sam sebi sam se usrao u igranje jer sam previše čitao o bugovima koji se navodno krenu događati što se više igra (valjda save file bloating) i odlučio da ću malo ostavit igru dok izbace par patcheva ili dok dođu modovi na konzole za neke quality of life stvari (primarno inventory). Odlazak u Akila City me isto dosta razočarao, baš je choppy framerate, a izgleda kao skroz zanimljiva lokacija.
Uz to je došlo i do manjka vremena za igranje Starfielda i onda kad se desilo da nisam upalio igru par dana, svakim danom mi je bilo sve teže vratit se na save file od 50h, a nema nikakvog codexa ili nešto da se podsjetim tko su likovi i šta sam dosad radio. Postoji jedino lista završenih questova, ali su opet opisi istih dosta šturi.
Ali nije mi ostavilo neki gorak okus u ustima tako da ću se sigurno vraćati igri jer će sigurno postajati bolja s vremenom. Na kraju krajeva tako sam i Skyrim igrao, novi playthrough svakih pol godine, igru nikad završio, a imam dosta visoko mišljenje o njoj.