Napravite kvalitetnije igre pa će se više prodavati i nećete morati dizati cijene, probajte tako za promjenu.
I TGS je živ?
Bogte, nekad jedva čekao rujan zbog sajma, sad ga skoro zaboravio.
Napravite kvalitetnije igre pa će se više prodavati i nećete morati dizati cijene, probajte tako za promjenu.
I TGS je živ?
Bogte, nekad jedva čekao rujan zbog sajma, sad ga skoro zaboravio.
Plaće bi trebale biti veće, pa će igre koštati više, smatra radnik ____________
Skuplje japanske igre? Moze, potpisujem
Pogotovo ukidanje eurojank smećoida
U europi Su nastali jedni od najboljih serijala danasnjice poput Witcher, Rayman, GTA, Ori, Killzone, Divinity, Hitman, Crysis, Tetris, Horizon, Minecraft, The Talos Principe, Max Payne, Disco Elysium, Stalker, Burnout (Koji je nastao u US, Ali je kvalitetu Tek postigao sa Criterion u UK) te NFS.
Ako jedna Regija meni najmanje pase po igrama, to je onda bogami Amerika. Tocno ne postoji serijal i igra koji se tamo trenutno prave da me zanima. Pardon postoji jedan Studio, a to je id Software.
yakuza_stinger eurojank smećoida
Artyom i Geralt ti se grohotom smiju.
Raziel to su sve pipice naspram jednog SQUALLA LEONHEARTA
Ja bi sve igre zabranio.
Osim Marvel vs Capcom 3 i Fortnitea.
Šalu nastranu, skuplje igre podržavam. Općenito za društvo je bolje manje skupih stvari nego puno jeftinih. Nikad više hrane, a u Africi još uvijek jedu blato i piju ešerihiju.
A i glasanje novčanikom će zapravo imat smisla ako tvoja kupnja ili ne kupnja znači duplo veći ili upola manji profit..
Igre bi trebale koštati više, smatra šef Capcoma.
Drugim riječima, čitaj!
-Poskupit ćemo naše nadolazeće igre i serijale u samom startu: Mega Man, Resident Evil, Street Fighter.
yakuza_stinger to su sve pipice naspram jednog SQUALLA LEONHEARTA
Kad već spominješ tog lika i slične njemu koji imaju šarene frizurice nakoso, te japanske igrice su mi kao rep muzika.
Prerasteš ih kad prođeš adolescentni period odrastanja.
Raziel to onda mozes rec za gaming opcenito. Da je za djecu.
Geralt koji guzi Jennefer na stuffed unicornu te demantuje, opet.
Eurochad games 1
Japanske frizurice nakoso 0
Squall uđe u sobu, napravi summon svojom kosicom u stranu i Rinoa doživi vaginalni clench u razini supernove.
Kakav mrtvi geralt