chono Svima sve pa si biramo, a manje pizdakanja poput tvoje (ne)pristranosti odredjenim stvarima, smara i smatram da je nepotrebno to stalno ponavljati. Pogotovo za neke serijale pod tom kapom koji su bastina gaminga kao takvog.

foggy ti si bas zabavan u drustvu kad ne pustis zajebanciju na svoj racun a po drugima mozes pilit? Bilo kako bilo, opusti se, sala je

Ja bi sve igre zabranio.

Osim Marvel vs Capcom 3 i Fortnitea.

Šalu nastranu, skuplje igre podržavam. Općenito za društvo je bolje manje skupih stvari nego puno jeftinih. Nikad više hrane, a u Africi još uvijek jedu blato i piju ešerihiju.

A i glasanje novčanikom će zapravo imat smisla ako tvoja kupnja ili ne kupnja znači duplo veći ili upola manji profit..

Igre bi trebale koštati više, smatra šef Capcoma.

Drugim riječima, čitaj!

-Poskupit ćemo naše nadolazeće igre i serijale u samom startu: Mega Man, Resident Evil, Street Fighter.

yakuza_stinger to su sve pipice naspram jednog SQUALLA LEONHEARTA

Kad već spominješ tog lika i slične njemu koji imaju šarene frizurice nakoso, te japanske igrice su mi kao rep muzika.

Prerasteš ih kad prođeš adolescentni period odrastanja.

Raziel

Squall uđe u sobu, napravi summon svojom kosicom u stranu i Rinoa doživi vaginalni clench u razini supernove.

Kakav mrtvi geralt

chono

Squall je moderni modno osvješteni gigachad oko koji neumorno šprica zgodne butrice po Balamb Gardenu,

Geralt je seljčka inkarnacija latentnog geja s medolino.com - ko voli nek izvoli

Raziel Prerasteš ih kad prođeš adolescentni period odrastanja.

Drago mi je vidjeti da ima doživotnih JRPG fanova na forumu.

chono zašto bi me išta pogodilo?

Ti si taj koji se boji izić iz vlastite komfort zone u gamingu, držiš se eurojanka i redovito imaš potrebu prisrat japanskim igrama kad god imaš priliku.

Ako ti to donese trominutnu satisfakciju da poštenije startaš dan, onda okej

Ja to poopćim na gaming općenito i serem po svemu barem