foggy slazem se, zapad zapadu, a japanci aziji. Svi sretni i zadovoljni

chono Svima sve pa si biramo, a manje pizdakanja poput tvoje (ne)pristranosti odredjenim stvarima, smara i smatram da je nepotrebno to stalno ponavljati. Pogotovo za neke serijale pod tom kapom koji su bastina gaminga kao takvog.

foggy ti si bas zabavan u drustvu kad ne pustis zajebanciju na svoj racun a po drugima mozes pilit? Bilo kako bilo, opusti se, sala je

Ja bi sve igre zabranio.

Osim Marvel vs Capcom 3 i Fortnitea.

Šalu nastranu, skuplje igre podržavam. Općenito za društvo je bolje manje skupih stvari nego puno jeftinih. Nikad više hrane, a u Africi još uvijek jedu blato i piju ešerihiju.

A i glasanje novčanikom će zapravo imat smisla ako tvoja kupnja ili ne kupnja znači duplo veći ili upola manji profit..

Igre bi trebale koštati više, smatra šef Capcoma.

Drugim riječima, čitaj!

-Poskupit ćemo naše nadolazeće igre i serijale u samom startu: Mega Man, Resident Evil, Street Fighter.

yakuza_stinger to su sve pipice naspram jednog SQUALLA LEONHEARTA

Kad već spominješ tog lika i slične njemu koji imaju šarene frizurice nakoso, te japanske igrice su mi kao rep muzika.

Prerasteš ih kad prođeš adolescentni period odrastanja.

Raziel

Squall uđe u sobu, napravi summon svojom kosicom u stranu i Rinoa doživi vaginalni clench u razini supernove.

Kakav mrtvi geralt

chono

Squall je moderni modno osvješteni gigachad oko koji neumorno šprica zgodne butrice po Balamb Gardenu,

Geralt je seljčka inkarnacija latentnog geja s medolino.com - ko voli nek izvoli

Raziel Prerasteš ih kad prođeš adolescentni period odrastanja.

Drago mi je vidjeti da ima doživotnih JRPG fanova na forumu.