• Gaming Vijesti
  • Xbox fanovi smatraju da ih Microsoft ne poštuje: “Izgledamo kao građani drugog reda”

Smatrate li da je Microsoft trebao ovo bolje izvesti?

Da.

Biste li pristali na još jednu odgodu Refalla?

Da.

Ima li uopće izdati visokobudžetnu igru ovakvog tipa između dva mega hita u vidu nove Zelde i Star Warsa?

Ne.

Te u konačnici, zanemaruje li Microsoft Xbox fanove?

Da.

Prvo i osnovno kakve veze Zelda ima s Xbox-om, tu ne vidim konkurenciju. Kao drugo, ne bude se igrao Redfall i sta sad, imam tonu igara na game passu za izabrat. Da je trebao bolje izvesti nije nego je morao, 60 fps mora bit standard i 30 fps bi se smjelo spominjat samo u pricama unucima pa u 2023. godini smo…

Veci je problem sta se o tom Redfallu prica kao da je neka bitna igra i to samo pokazuje koliko je losa situacija u Xboxu sa igrama. Ovo na PSu nebi uslo ni u top 20 bitnih naslova u godinu dana 🤷‍♂️

Ja neznam sta ce se desit ako Starfield bude kiks xbox ekipa ce pocet skakat sa mostova…

escoban

Stari moj proziran si ko staklo sa ovakvim komentarima. Baš se vidi koliko te grize što nećeš moći igru igrati.

prayer Koju redfall ili starfield? Ako mislis na starfield, da zao mi je sta necu moc probat iako sam 99% siguran da bi bila situacija kao sa Fallout 4 da bi izgasio nakon par sati i gotovo. A redfall nebi igrao da mi placaju 50eura po satu za 100 bi razmislio 😂

Sry imam standarde neke

escoban ako Starfield bude kiks xbox ekipa ce pocet skakat sa mostova…

escoban Sry imam standarde neke

Objektivni i nepristrani standardi. 10/10

prayer Da jako objektivni, zelim da Starfield bude dobar i kvalitetan, a ne da izade pa se bude govorilo ima tonu bugova i sranja al pod svim tim smecem je odlicna igra. Zwlim da me MS natjera da kupim Xbox konzolu a to samo mogu kvalitetnim naslovima koje trenutno nemaju…

To isto misle valjda i plejstejšenovski fanovi za Sony 😆.

Flipper Ti si vec lagano i treci red, skupa s ovim ostalim gamepass brazilcima 😃

Da, kad treba pokazati ljubav prema MS-u, onda su svi odjednom Brazilci i Turci. Evo vam ga sad, servirani ko zadnji pezanti.

Zero isto bi bilo da se može zajebat Sony trgovina…i sa time se skroz slažem sve dok postoje različite cijene za različite kupce.

Redfall bi mogao biti odličan kao što je bio i Deathloop. Kaj se tiče kupovine pričekati dok ne optimiziraju…ak je na game passu onda igrati i ovako ako nema ništa bolje.

Sterlok Redfall bi mogao biti odličan kao što je bio i Deathloop

Giphy - Oh No Omg GIF by The Office

escoban kojih 20 naslova? 🤣 Returnal je bitan naslov? Remakeovi?

Malo jesi proziran. Ti bi kupio Box kao da bi poceo navijat za Dinamo.

Isto se govorilo za Sea of Thieves, pa je dostigla 25 milijuna igraca 🤷‍♂️

master_x Ja ne mogu jer nemam pc koji je dovoljno jak i igram na series x i zadovoljan sam. Igre u 30 fps ne igram i to je to.

chono Proziran u vasim glavama koje vidu sve u nekim kampovima 🤷‍♂️ Ja sam reka na pocetku izlaska XBX kad budu imali 5 must play igri ja kupujem tu konzolu, nadam se da ce Starfield biti prva od tih… I kakve veze imaju brojke neke igre sa kvalitetom? Imaju i Fortnite i Counterstrike nenormalne brojke pa nema sanse da bi ih igrao.

escoban pa ima ljudi koji ne zele niti pod razno igrati Ratchet… koja must have igra ostaje? Horizon? Problem je sto ti konstantno pises kao pristalica jednog tabora, iz aviona se vidi. Brojke govore da to nisu igre za neku sekundarnu listu i nesto sto se "ne bi naslo na Sonyevom popisu igara". Samo kad napises takvu recenicu, sve je jasno sto mislis.

Koji slican shooter ima ps5, poput Redfalla?