chono izade Killzone MP shooter bacao bi drkicu i to ne bi bio jos jedan "bezvezni sekundarni" naslov.
Naravno da novi Killzone ne bi bio još jedan bezvezni sekundarni naslov nego bi, s obzirom na kvalitetu Guerilla studija bio jedan od nsjiščekivanijih naslova od prve sekunde najave.
Killzone je itekakvo ime u svijetu gaminga, bez obzira što Shadow Fall nije bio na razini dvojke, a Redfall je skroz novi IP koji se tek treba dokazat i tek treba vidjeti kak će ispast.
Ove priče sa 30 fps-a im definitivno ne pomažu, a, koliko god se trudim bit objektivan, meni oni gameplay prikazi nisu niš posebno i 99% da ne bih nabavil igru da izlazi na petici. Realno, nisam ni neki fan Arcaneovih igara, tak da mi se živo jebe što je ovo Microsoftova igra i što je nema na plejci. Da prikažu novi Dishonored i da je on na PS5, vjerojatno ga nebih tangiro, ko ni Redfall.
Previše ste zabrijali, napadate čovjeka bezveze ko da je sposro igru na max, a ustvari je u pravu… Xbox ZASAD nema skoro pa nijednu igru (osim Forze) koja bi neutralnog kupca natjerala na kupnju konzole, a Redfall ni meni (a mislim da i općenito) ne spada u tu kategoriju. Vjerojatno će bit sasvim oke, solidna igra, al sumnjam u neku izvanserijsku kvalitetu. Ak ispadnem u krivu, neka… pogrešna procjena radi koje mi sigurno neće bit krivo što sam sjebo.
chono Returnal je bitan naslov? Remakeovi?
Returnal nije opravdal očekivanja što se prodaje tiče, ali radi se o izvanserijskoj igri. Kad se priča o kvalitetnim PS5 exkluzivama, Returnal ide u gornji dom, kraj priče.
Demon Souls je fenomenalan remake što se tehničke strane tiče, čemu neka negativa oko njega?
Sony je po pitanju kvalitetnih exkluziva unazad 3 godine (debelo unazad, al oke) definitivno ispred Microsofta / Xboxa. Kraj diskusije, nema nikakvog razloga da se tu netko pjeni il prepire, a nit ne znam zašto bi to uopće nekog smetalo.
Kakva će bit situacija za godinu dana kad (valjda) izađe par Xbox heavy hittera, vidjet ćemo. Nikom pametnom tko je tu radi samog gaminga neće bit drago ako Starfield il Hellblade failaju.