Xbox fanovi smatraju da ih Microsoft ne poštuje: “Izgledamo kao građani drugog reda”
To isto misle valjda i plejstejšenovski fanovi za Sony .
A kad i jesam građanin drugog reda.
- Uređivano
Da, kad treba pokazati ljubav prema MS-u, onda su svi odjednom Brazilci i Turci. Evo vam ga sad, servirani ko zadnji pezanti.
Zero isto bi bilo da se može zajebat Sony trgovina…i sa time se skroz slažem sve dok postoje različite cijene za različite kupce.
Redfall bi mogao biti odličan kao što je bio i Deathloop. Kaj se tiče kupovine pričekati dok ne optimiziraju…ak je na game passu onda igrati i ovako ako nema ništa bolje.
Zato je ovo posljednja Xbox konzola koju sam kupio,sve to mogu igrat i na PC-u.
chono Proziran u vasim glavama koje vidu sve u nekim kampovima Ja sam reka na pocetku izlaska XBX kad budu imali 5 must play igri ja kupujem tu konzolu, nadam se da ce Starfield biti prva od tih… I kakve veze imaju brojke neke igre sa kvalitetom? Imaju i Fortnite i Counterstrike nenormalne brojke pa nema sanse da bi ih igrao.
- Uređivano
escoban pa ima ljudi koji ne zele niti pod razno igrati Ratchet… koja must have igra ostaje? Horizon? Problem je sto ti konstantno pises kao pristalica jednog tabora, iz aviona se vidi. Brojke govore da to nisu igre za neku sekundarnu listu i nesto sto se "ne bi naslo na Sonyevom popisu igara". Samo kad napises takvu recenicu, sve je jasno sto mislis.
Koji slican shooter ima ps5, poput Redfalla?
master_x sada će se sve i od Sonyja moći igrati na PC-u.
- Uređivano
chono Zasto bi PS imao nesto poput redfalla? Tj zasto bi iko ima nesto poput redfalla? Neznam ocemu mi raspravljamo, ljudi nekupuju Xbox jer jednostavno nemaju kvalitetne igre kad ih usporedis sa Sonyem.I to nije fanboyizam nego cinjenica, to znaju svi osim onih koji se prave da nevide, zna to i sam Phil jer zato i ocajnicki pokusava kupit velike publishere…
Ako zele opet osvojit Americko trziste i mozda cak napast Europsko trziste tribaju im igre kvalitete npr. GOW/TLOU ili RDR a od toga su miljama udaljeni. I manje se fokusirat na prosipanja lazi da su spasitelji gameinga i prazni obecanja…
Arkane radi u najgorem slučaju vrlo dobre igre tako da ne kužim zašto PS igrači ne bi isprobali tako nešto.
escoban ali kakve to veze ima sa Redfallom i njegovom kvalitetom, koju u konacnici ti neces moci niti ocjeniti? Zasto bi to bila sekundarna igra? Zasto odmah podcjenjivanje? Ako nije pripadnost "taboru"…
Ti neces kupiti Box niti da ove godine izadu pored Redfalla i Starfield, Stalker 2, Hellblade 2. Dosao si s ciljem ukazati kako je Sony bolji od Boxa, a ne komentirati samu igru. Naprotiv, igru si vec pokopao u startu, zbog ocitih razloga. Da izade Killzone MP shooter bacao bi drkicu i to ne bi bio jos jedan "bezvezni sekundarni" naslov.
Sve kaj izađe samo na Sony je vauuuuuuuu, najbolje ikad. Kad to izađe i drugdje igre su bile vrlo dobre… ali one nove koje su izašle opet samo na Sony su vauuuuu, najbolje ikad, i tako u krug. Kao neki ljubomorni kult vrijednosti ili osjećaj pripadnosti, nerazumljivo.
- Uređivano
chono izade Killzone MP shooter bacao bi drkicu i to ne bi bio jos jedan "bezvezni sekundarni" naslov.
Naravno da novi Killzone ne bi bio još jedan bezvezni sekundarni naslov nego bi, s obzirom na kvalitetu Guerilla studija bio jedan od nsjiščekivanijih naslova od prve sekunde najave.
Killzone je itekakvo ime u svijetu gaminga, bez obzira što Shadow Fall nije bio na razini dvojke, a Redfall je skroz novi IP koji se tek treba dokazat i tek treba vidjeti kak će ispast.
Ove priče sa 30 fps-a im definitivno ne pomažu, a, koliko god se trudim bit objektivan, meni oni gameplay prikazi nisu niš posebno i 99% da ne bih nabavil igru da izlazi na petici. Realno, nisam ni neki fan Arcaneovih igara, tak da mi se živo jebe što je ovo Microsoftova igra i što je nema na plejci. Da prikažu novi Dishonored i da je on na PS5, vjerojatno ga nebih tangiro, ko ni Redfall.
Previše ste zabrijali, napadate čovjeka bezveze ko da je sposro igru na max, a ustvari je u pravu… Xbox ZASAD nema skoro pa nijednu igru (osim Forze) koja bi neutralnog kupca natjerala na kupnju konzole, a Redfall ni meni (a mislim da i općenito) ne spada u tu kategoriju. Vjerojatno će bit sasvim oke, solidna igra, al sumnjam u neku izvanserijsku kvalitetu. Ak ispadnem u krivu, neka… pogrešna procjena radi koje mi sigurno neće bit krivo što sam sjebo.
chono Returnal je bitan naslov? Remakeovi?
Returnal nije opravdal očekivanja što se prodaje tiče, ali radi se o izvanserijskoj igri. Kad se priča o kvalitetnim PS5 exkluzivama, Returnal ide u gornji dom, kraj priče.
Demon Souls je fenomenalan remake što se tehničke strane tiče, čemu neka negativa oko njega?
Sony je po pitanju kvalitetnih exkluziva unazad 3 godine (debelo unazad, al oke) definitivno ispred Microsofta / Xboxa. Kraj diskusije, nema nikakvog razloga da se tu netko pjeni il prepire, a nit ne znam zašto bi to uopće nekog smetalo.
Kakva će bit situacija za godinu dana kad (valjda) izađe par Xbox heavy hittera, vidjet ćemo. Nikom pametnom tko je tu radi samog gaminga neće bit drago ako Starfield il Hellblade failaju.
- Uređivano
Tuhy Arkane nije tebi napet, kao sto meni Killzone ne predstavlja apsolutno nista, ni najavom ni kvalitetom oboje pisete kroz svoje videnje. Zato sam namjerno i spomenuo Sea of Thieves, jer koliko god nama ovdje na malom forumu bila nezanimljiva igra, masa ljudi je to igrala.
Returnal je savrsen primjer poput Redfalla, nova igra koja se morala dokazati. Je li bila napeta najavom? Pa i ne bas, a dozivjela bi isti tretman ovdje da umjesto Sony, pise MS. U konacnici to vise nije ni eksluziva.
Sto je neutralan kupac? Je li to kupac koji vidi neku igru, pa zeli tu konzolu? Je li to kupac koji kupi ono prvo sto mu se svida? Je li to kupac koji kupuje pametno da obuhvati sve?
Sto se tice prave teme, Sony vs MS, koja je i srz ove rasprave (da si ne mazemo oci), ja osobno mogu reci da je do sada (2 i pol godine) sve skupa jedno veliko govno, gdje Sonyevo manje smrdi. Sto se tice system sellera, da, mogu se djelomicno sloziti da Redfall to nije iz nekoliko faktora, kao sto nisu Returnal, niti Demon Souls remake.