Da, RDR2 je jedna od najboljih igara svih vremena. To je činjenica.
Vrhunska igra u svakom pogledu.
Da, RDR2 je jedna od najboljih igara svih vremena. To je činjenica.
Vrhunska igra u svakom pogledu.
Mogao bih je vrlo lako uvrstiti u mojih top 10 najboljih odigranih videoigara u svojem životu.
Iako moram priznati da nisam baš ljubitelj western igara pa tako sam i dočekao RDR2, onako mlako, pa šta onda ako je izašla još jedna western igra.
Kako je vrijeme odmicalo pa su me tako a ne možeš a da ne ne primjetiš jer su iskakali gameplayevi na YT svaki dan i na portalima i uspjele nekako nagovorit super pozitivne reakcije drugih igrača (koje ne slušam baš previše, jer bih se prevario zbog mojih i njihovih različitih ukusa i okusa, hehe!) Toliko puno ljudi da griješe hej!! Tako da sam ubrzo i ja nabavio svoj primjerak a ostalo je povijest.
Jedna od top3 igre sa TLOU1-2
Ako ću biti iskren, meni je igra bila poprilično dosadna. Praktički se ničega ne sjećam iz igre, od priče, likova, lokacija…
Slow burn ali pršti od kvalitete u svim segmentima. Jedna od rijetkih "pravih" AAA igara.
Ma igra je REMEK DJELO može reci ko šta hoce
Remek djelo kakvo nećemo ubrzo opet vidit.
Siguran sam da ću se kad tad više raspisati o Red Deadu pa ću sada biti kratak. Riječ je o jednoj od najboljih igara svih vremena i apsolutnom vrhuncu Rockstarova pisanja, što se automatski odnosi i na čitavu industriju. Arthur je jedan od najbolje napisanih i realiziranih likova koje sam ikada susreo u nekom mediju, a Rockstarov nevjerojatan talent za spajanje svoje zarazne formule otvorenog svijeta i filmičnosti kakva se obično viđa u Naughty Dogovim igrama dovoljan je da ih kao studio stavi na sam tron industrije.
Odlična igra! Iako mi je jedinica i dalje bolja, sigurno će ostati upamćena kao jedna od najboljih igara prošle generacije.
Izvrsna igra, koju stepenicu iznad ionako odličnog prvog dijela.
Gamer sam tocno 40 godina (igram se od 1982 i ZX Spectruma) i da radim top 10 igara koje sam odigrao u svom zivotu RDR2 bi bio u top3 sigurno. Eto, toliko sam odusevljen s igrom i nakon 4 godine
U top 10 igara svih vremena, a igram se još od pojave arkadnih automata po birtijama
edit; odigrao je uzduž i poprijeko dva puta, ali ne skidam ju sa diska…ide sigurno i treći prohod.
moschus Slažem se maestralno odrađena igra.
I meni je definitivno u top 3. Ne znam da li postoji kompletnija igra od ove. Možda bi u prve dvije pozicije stavio nešto tipa wow u što sam uložio jako jako puno sati…
Ono što bi najviše volio je 60 fpsa za ps5.
Remek djeko gaming industrije.
Nisam prešao dalje od 1h igre. Jbg.
Uz TLOU 2 (za mene naravno) igra koja je obilježila prošlu generaciju konzola i igara.