chono Ja sam čitao apsolutno svaku recenicu, i udubio se u priču makaimalno. Jedino tako možeš uživati u storiju i izdržati do samog kraja. Iskreno nemam nikakvih zamjerki. S obzirom u koje vrijeme se igra i koliko ima konverzacija naravno da nije svaka misija idealna. Teško je u bilo kojoj open world igri cijeli vrijeme imati jako dinamičnu priču u kojoj se neke stvari ne ponavljaju, tipa odjaši xy km i ispucaj 2-3 metka. Ako tako gledamo i witcher je dosadan i repetativan i jedan cyberpunk i k vragu zelda ili sve takve igre koje traju dulje od 5 sati. Za mmoe da ne govorim, mada u njima iskače guild wars 2 koji je daleko najidealniji za levelanje.
I naravno da postoje igre koje su možda bolje/ugodnije u nekim elementima tipa pucanje ili slično…ali overall ne znam za kompletniju igru open worlda. Mislim da je nema.
Da li može bolje? Svakako, ima još tu mjesta napretku, ali za koji novac, za koje vrijeme i kada to je pitanje. Vidjet cemo gta 6, da li može ici jos koju ljestvicu prema gore.
Šteta je da niste uzivali u ovoj igri, jer je fakat remek djelo.