• Gaming Vijesti
  • Overwatch 2 u prvim satima nakon izlaska trpi velike DDoS napade i neigriv je

Šta ti panjevi od ljudi koji vrše te napade nemaju pametnijeg posla u životu…

Jučer igrala možda 40 min, jedan qp, jedan comp, oboje je bio win i jako zabavno, vidi se da su ispeglali neke stvari iz bete i da su stvari puno mekše, samo tokom comp igre, ovi koji su igrali protiv nas imali su dva dc-a, mi srećom jedan, pa smo se izvukli. Onda tokom drugom queve ja sam dobila dc i nikako se nije moglo spojit natrag. Nadam se da će popravit. I watchpoint pack mi se nije pokazivao iako je stajalo da je kupljeno što ću vidit danas što se događa s tim

Nisam mogao probat, cijelo vrijeme je pisalo a sam queue i 20000 igraca ispred. Gasio i to je to.

Od kad je navala igrača ddosanje?

Zar ce se barem jednom desit da netko prizna da mu serveri ne mogu izdržati navalu?

Zanimljivo je kako je uvijek ddosanje krivo.

Jel ima puno promjena u odnosu na 1? Ja sam skeptican zbog tog f2p modela

doctorfreak Zar ce se barem jednom desit da netko prizna da mu serveri ne mogu izdržati navalu?

blizzard bi radije sebi pucao u nogu nego priznao da im serveri sakaju kurac. sakaju na diablu, sakaju na wowu, sakaju i na overwatchu. Jedino gdje serveri rade savršeno je hearthstone (i vjv. call of duty mobile.) Guess why.

fensisuperstar Haha istina…nikad necu zaboravit onaj njihov dokumentarac gdje su prezentirali firmu i svoje servere…i one velike ekrane gdje se svake sekunde refreshaju upadi u njohove sustave.

Ali da od prvog dana tipa d3 gotovo nikada nije radilo baš ono glatko…

biver ako si igrao 20 sati u 2017, nećeš ni skužit promjene jer se ne sjećaš ni kako je igra izgledala. Ako si igrao konstantno kroz godine, trebat će vremena da se navikneš na sve jer je SVE drugačije.

Sramota da nakon 26 sati nakon launcha ne mozes uci u igru, ovo jos nisam dozivel.

renda dok je wow prvi put izbačen igrao si ga par mjeseci u prvih godinu dana. Kad je D3 izasao nije se moglo igrati danima. Svaka WoW ekspanzija skoro je sakala kurac prvih 24 sata. Diablo Immortal je sakao kurac danima. Znači ovo nije sramota, ovo je normalno za blizzard. 😃

fensisuperstar S time da ste zaboravili da se radi o besplatnoj igri koja je pushana na sve platforme u isto vrijeme.

Prevelik zalogaj čak i za njih.

oxi Na ps5 se ujutro moglo igrati…danas od 18 na dalje nema šanse.

doctorfreak oof 😐

A nezz što reć, zašto te servere ne poprave, štekalo je bilo i danas oko 8, ali popravii su. Mada, živciraju me dc-evi u compu, zadnje dvije smo dobili ali nezz ni sama kako jer prvu nam je dc-ao jedan dps, drugu healer i dps.

oxi Jer nemaju sta za popravit. Puno je vise ljudi nego kapacitet sustava dopusta. Igra je free i dok prva navala ne prode bit ce nestabilno. Ulozit u servere koji ce podnest peak usera na izlasku igre nema smisla jer ne ocekuju da ce broj igraca znacajno rast. Znali su unaprijed da ce bit tako, ali financijski je isplativije da igra pati prvih par dana.

oxi da, na petici, jebiga, nema sanse

sanzo Znali su unaprijed da ce bit tako, ali financijski je isplativije da igra pati prvih par dana.

i zbog toga su smeće od firme. FF14 je imao nestabilne servere jer nisu bili spremni na takve brojeve ali od onda su serveri spremni za bilo što, riješili su problem i softverski i hardverski. Path of Exile je imao navale svaki put, pa u zadnjih par liga su uspijeli riješiti to i softverski i hardverski. Čak i kad ligu starta stotine tisuća ljudi u isto vrijeme igra ne trza. Mogli su pripremiti dodatne servere za početak, ali oni nisu bili spremni ni softverski ni hardverski, nešto od čega blizzard pati godinama. Diablo 4 će sakat kurac po pitanju launcha, pazi što ti kažem.

renda pa kako ide que na konzoli kada se ulogiraš? Koliko čekaš na spajanje cca? Meni treba oko 10ak min da se oko 800 ljudi očisti i spoji me. Mada je jučer navečer bacalo error kada bi napokon došla na red, ali oko 9 su popravili.