• Gaming Vijesti
  • U pripremi su Metal Gear Solid 1, 2 i 3 remasteri, tvrdi pouzdani insajder

MGS 1 i MGS 3, to je sve što mi treba

O yes,yes,yes!!!

master_x ove linkove si i zalijepio i prošli put kad se pisalo o MGS remasterima. Ni onda ni sada nisu dostupni, tako da ne znam što si ti kupio.

Fenix To je fišing link, pusti čovjeka da im uplaćuje 😃

Remasteri postoje i stari su ko biblija.

Samo full-price remake dolazi u obzir.

master_x ja to imam na PS3, HD i Legacy Editions. Imaju sve igre osim Portable Opsa koji je bio za PSP, mislim.

Fenix I sad si ti pametniji -

Prošli tjedan su isto bile igre na sniženju.

Po koji put u zadnjih 10 godina je ovo najavljeno?

To se kupilo još onda kad je grmilo. Ali upicanit MGS3 s onim animacijama iz Pachinka, e to bi bio posao

master_x Meni isto kaže da je nedostupno. Možda su maknuli u zadnjih godinu dana od kad si kupio?

master_x

Pa link gore sam i otvorio, za jedinicu radi, za ostala 2 piše da nije dostupno.

Inače:

"We are currently working on renewing the licenses for select historical archive footage used in-game, therefore, we have made the temporary decision to begin suspending the sale of METAL GEAR SOLID 2, METAL GEAR SOLID 3 and all products that include these games from digital storefronts globally starting from November 8th, 2021"

Kako je mudar čovjek rekao:

master_x Najlakše je pametovat.

sanzo Zašto onda nudili Peace Walker sad na zadnjoj raspordaji ako nije dostupno?Doslovno prošli tjedan je još igra bila na toj rasprodaji.