• Gaming Vijesti
  • U pripremi su Metal Gear Solid 1, 2 i 3 remasteri, tvrdi pouzdani insajder

master_x ja to imam na PS3, HD i Legacy Editions. Imaju sve igre osim Portable Opsa koji je bio za PSP, mislim.

Fenix I sad si ti pametniji -

Prošli tjedan su isto bile igre na sniženju.

Po koji put u zadnjih 10 godina je ovo najavljeno?

To se kupilo još onda kad je grmilo. Ali upicanit MGS3 s onim animacijama iz Pachinka, e to bi bio posao

master_x Meni isto kaže da je nedostupno. Možda su maknuli u zadnjih godinu dana od kad si kupio?

master_x

Pa link gore sam i otvorio, za jedinicu radi, za ostala 2 piše da nije dostupno.

Inače:

"We are currently working on renewing the licenses for select historical archive footage used in-game, therefore, we have made the temporary decision to begin suspending the sale of METAL GEAR SOLID 2, METAL GEAR SOLID 3 and all products that include these games from digital storefronts globally starting from November 8th, 2021"

Kako je mudar čovjek rekao:

master_x Najlakše je pametovat.

sanzo Zašto onda nudili Peace Walker sad na zadnjoj raspordaji ako nije dostupno?Doslovno prošli tjedan je još igra bila na toj rasprodaji.

Ha! Remasteri, pa kaj bu to sve kaj budemo dobili od MGS-a?

master_x Zašto onda nudili Peace Walker sad na zadnjoj raspordaji ako nije dostupno?Doslovno prošli tjedan je još igra bila na toj rasprodaji.

suspending the sale of METAL GEAR SOLID 2, METAL GEAR SOLID 3

METAL GEAR SOLID 2, METAL GEAR SOLID 3

Evo provjerio sam i PS3 store, nema više ni tamo.

Tvrde neki da se to ne može, Master vam tvrdi da se to može!

Kako ne mogu sad kupiti Kinder Ladu, pa kupio sam ju 1993.?

master_x nitko ne pametuje osim tebe. Ti nisi kupio kolekciju u zadnja dva mjeseca nego prije godinu dana. Konami ih je povukao u studenome prošle godine iz razloga koje sam objasnio u tekstu.

Ja bi volio ground up kompletan remake jedinice. Samo jedinice zasad.

Jedini mi je uvjet da Kojima nema nikakav doticaj s remakeom.

weky Ja bi volio ground up kompletan remake jedinice. Samo jedinice zasad.

Još jedan?