sanzo master_x Zašto onda nudili Peace Walker sad na zadnjoj raspordaji ako nije dostupno?Doslovno prošli tjedan je još igra bila na toj rasprodaji. suspending the sale of METAL GEAR SOLID 2, METAL GEAR SOLID 3 METAL GEAR SOLID 2, METAL GEAR SOLID 3
Fenix master_x nitko ne pametuje osim tebe. Ti nisi kupio kolekciju u zadnja dva mjeseca nego prije godinu dana. Konami ih je povukao u studenome prošle godine iz razloga koje sam objasnio u tekstu.
weky Ja bi volio ground up kompletan remake jedinice. Samo jedinice zasad. Jedini mi je uvjet da Kojima nema nikakav doticaj s remakeom.
foggy Flipper Da, i Suikoden remake 1-5, svi Silent Hillovi, usput će i RE1 rimejkat iako nema veze s njima 😃
Flipper A jel' ih nije sramota već raditi po 99. put MGS remastere, kolekcije i ine pizdarije? I sad će još to naplatiti 599kn. Nećete gospodo.
weky Bilo bi dobro da najave novi Silent Hill i Metal Gear, a u biti planiraju izdati metaverse f2p igru za Facebook gdje možeš kupiti Solid Snake i Harry Mason skinove. To više dolikuje Konamiju.