Nisu bile toliko lose igre koliko sam ja vise ocekivao AAA od njihovih studija vidjet...tako da sam razocaran malo
6,5/10
Jeste li zadovoljni Xbox Showcase prezentacijom?
Generalno ne, bilo je svakako dobrih igri ali ocekivao sam vise bas Xbox Game Studios igri.
Sve u svemu nije lose al nije me ni izulo iz cipela.
5/10. Isto kao i od Psa. Ništa posebnog
Ne znam je li jedino pohvalno što su stavili fokus na igre koje dolaze u idućih 12 mjeseci? Jerbo imaju oni puno toga više u izradi.
Nisam zadovoljan manjkom prikaza novih igara, no zadovoljan sam općenito prikazom igara.
Jako mi se svidjelo što je bilo malo priče, gotovo sat i pol čistih igara, posve dinamično. I svidjelo mi se koje su igre prikazali, mislim da su skoro sve pokazale lijepu dozu gameplaya.
- Silksong
- Starfield
- Pentiment
- Redfall
- MS Flight Sim
- A Plague Tale
- Persona
- Kojima
- The Last Case of Benedict Fox (ako sam dobro zapamtio ime)
Baš je bilo fora događaja.
Je li ovo ona preza koja je trebala sve prebaciti na Xbox sljedećih 20 godina?
treba nest ostaviti i za utorak...
sandmancro Kaj je u utorak?
3-4/10 Forza jedino sta izgleda dobro , veliko razocarenje sa starfieldom
Ne bas.
A Plague Tale Requiem mi je djelovao kao nesto sto Xbox treba i sto Xbox ocajnicki treba Story driven SP igra, odlicne audio vizualne prezentacije i nesto sto je konkurentno Sonyu.
Igra kao igra ocekivano odlican mastavak.
Diablo 4 institucija i nema dalje. Fantastican ingame cinematic, a highlight cijele veceri je prikaz novog gameplaya. Blizzard jos jednom stepenicu vise iznad ostalih, sto artom, sto tehnickim dijelom. Lokacije fanstasticne, atmosfera diablo mracna i opipljiva, gameplay mesnat, sporiji i inovativniji. Uglavnom odlicno slozena prezentacija, sjedi Blizzard, evo ti pet i koliko god eura pitas za ovo day one.
Starfield niti smrdi niti mirise. Poucen iskustvom, znam otprilike sto cu dobiti. Vec u prikazu je najavljen krs u izvedbi, stutter i framedrop festival. Medutim, pricamo o Bethesdi, fuckeri znaju napraviti svijet, znaju napuniti sadrzajem, a sam odabir izgleda igre mi se svida. Svida mi se taj "interstellarski", prizemni i opipljiv dizajn brodova i tehnologije, djeluje uvjerljivo i nekako poznato, stvarno. Likovi malo ukoceno dotjerani u starom engineu, za lokacije i okolis nemam primjedbe, svemirke bitke za sad top, pogotovo sa ovim komadicima koji lete prilikom gadanja.
Obecana velicina igre, pa obecaje i ako me bude uhvatilo ko Skyrim to je to, pregrmim lagano sve mane i musice.
I to je manje vise to, bilo je nekoliko manjih i zanimljivih igara koji ce posluziti kao filleri izmedu blockbustera.
Sto je falilo za odlicnu vecer?
- Hellblade 2
- Stalker 2
- avowed
- TES 6
- Fable
I gdje je State of Decay 3? I zasto MS nikako da shvati da im treba neka snazna linearna SP igra? Tipa upravo nesto takvo kao trailer State of Decaya 3. Stavis jebenu sumu, jebene zombije, jebenu grafiku i produkciju, nastampas 10h gameplaya i voila!