Ne bas.
A Plague Tale Requiem mi je djelovao kao nesto sto Xbox treba i sto Xbox ocajnicki treba 😁 Story driven SP igra, odlicne audio vizualne prezentacije i nesto sto je konkurentno Sonyu.
Igra kao igra ocekivano odlican mastavak.
Diablo 4 institucija i nema dalje. Fantastican ingame cinematic, a highlight cijele veceri je prikaz novog gameplaya. Blizzard jos jednom stepenicu vise iznad ostalih, sto artom, sto tehnickim dijelom. Lokacije fanstasticne, atmosfera diablo mracna i opipljiva, gameplay mesnat, sporiji i inovativniji. Uglavnom odlicno slozena prezentacija, sjedi Blizzard, evo ti pet i koliko god eura pitas za ovo day one.
Starfield niti smrdi niti mirise. Poucen iskustvom, znam otprilike sto cu dobiti. Vec u prikazu je najavljen krs u izvedbi, stutter i framedrop festival. Medutim, pricamo o Bethesdi, fuckeri znaju napraviti svijet, znaju napuniti sadrzajem, a sam odabir izgleda igre mi se svida. Svida mi se taj "interstellarski", prizemni i opipljiv dizajn brodova i tehnologije, djeluje uvjerljivo i nekako poznato, stvarno. Likovi malo ukoceno dotjerani u starom engineu, za lokacije i okolis nemam primjedbe, svemirke bitke za sad top, pogotovo sa ovim komadicima koji lete prilikom gadanja.
Obecana velicina igre, pa obecaje i ako me bude uhvatilo ko Skyrim to je to, pregrmim lagano sve mane i musice.
I to je manje vise to, bilo je nekoliko manjih i zanimljivih igara koji ce posluziti kao filleri izmedu blockbustera.
Sto je falilo za odlicnu vecer?
- Hellblade 2
- Stalker 2
- avowed
- TES 6
- Fable
I gdje je State of Decay 3? I zasto MS nikako da shvati da im treba neka snazna linearna SP igra? Tipa upravo nesto takvo kao trailer State of Decaya 3. Stavis jebenu sumu, jebene zombije, jebenu grafiku i produkciju, nastampas 10h gameplaya i voila!