Je li ovo ona preza koja je trebala sve prebaciti na Xbox sljedećih 20 godina?
Jeste li zadovoljni Xbox Showcase prezentacijom?
treba nest ostaviti i za utorak...
sandmancro Kaj je u utorak?
3-4/10 Forza jedino sta izgleda dobro , veliko razocarenje sa starfieldom
Ne bas.
A Plague Tale Requiem mi je djelovao kao nesto sto Xbox treba i sto Xbox ocajnicki treba Story driven SP igra, odlicne audio vizualne prezentacije i nesto sto je konkurentno Sonyu.
Igra kao igra ocekivano odlican mastavak.
Diablo 4 institucija i nema dalje. Fantastican ingame cinematic, a highlight cijele veceri je prikaz novog gameplaya. Blizzard jos jednom stepenicu vise iznad ostalih, sto artom, sto tehnickim dijelom. Lokacije fanstasticne, atmosfera diablo mracna i opipljiva, gameplay mesnat, sporiji i inovativniji. Uglavnom odlicno slozena prezentacija, sjedi Blizzard, evo ti pet i koliko god eura pitas za ovo day one.
Starfield niti smrdi niti mirise. Poucen iskustvom, znam otprilike sto cu dobiti. Vec u prikazu je najavljen krs u izvedbi, stutter i framedrop festival. Medutim, pricamo o Bethesdi, fuckeri znaju napraviti svijet, znaju napuniti sadrzajem, a sam odabir izgleda igre mi se svida. Svida mi se taj "interstellarski", prizemni i opipljiv dizajn brodova i tehnologije, djeluje uvjerljivo i nekako poznato, stvarno. Likovi malo ukoceno dotjerani u starom engineu, za lokacije i okolis nemam primjedbe, svemirke bitke za sad top, pogotovo sa ovim komadicima koji lete prilikom gadanja.
Obecana velicina igre, pa obecaje i ako me bude uhvatilo ko Skyrim to je to, pregrmim lagano sve mane i musice.
I to je manje vise to, bilo je nekoliko manjih i zanimljivih igara koji ce posluziti kao filleri izmedu blockbustera.
Sto je falilo za odlicnu vecer?
- Hellblade 2
- Stalker 2
- avowed
- TES 6
- Fable
I gdje je State of Decay 3? I zasto MS nikako da shvati da im treba neka snazna linearna SP igra? Tipa upravo nesto takvo kao trailer State of Decaya 3. Stavis jebenu sumu, jebene zombije, jebenu grafiku i produkciju, nastampas 10h gameplaya i voila!
Flipper da, steta. Da je bilo nesto od toga, meni osobno dize ovu vecer iznad prosjeka. Mozda neka kraca ingame sekvenca Hellbladea i iskreni feedback o statusu Stalkera 2, jer realno, igra je bila u cudnom stanju i prije ovog sranja u Ukrajini. Onaj trailer ubija, ali je prepun nastimanih scena i prikaza onoga sto bi moglo biti u igri. Lose je sto stvarni gameplay moze srozati dojam i to jako.
Bilo igara, par sam zabelezio....sto se mene tice ok skroz, moglo biti malo krace.
- Uređivano
Apsolutno ne.
Samo.Gejmpass,gejmpass,passgejm,mejgpasss.
Od svega prikazanoga opet ništa novog niti zanimljivo.
A mislio sam da je State of play loš.
Ima i gorih.
2023.god opet sve šta bi moglo valjat.
Ovaj Starfield isto traži odgodu barem do 2025 god. na šta trenutno izgleda.
4/10
- Uređivano
Kao prezentacija koja te treba navuć na kupnju konzole je žešći fail i promašen PR.
Kao showcase za par igara koje će vjerojatno / sigurno bit i na Playstationu (Plague, Wo Long, Diablo, Overwatch 2) oke za pogledat.
Forza standardno oke, Starfield mi izgleda dost dobro, ali ni blizu ko igra koja će meni prodat konzolu.
Hrpa onih "World reveal" i "exclusive on Xbox" je skoro pa sramota za prikazat.
Radije stavi event od 20 min i natrpaj to kak spada, a ne jest govna (to ide i Sony).
Uglavnom, zasad ne propuštam niš posebno ak nemam Box, a Gamepass će se uzet jednom kad zaživi na tv-ima i kad mi internet brzina bude zadovoljavajuća kak bi se moglo odigrat tih par igara.
Ukratko, lajanje u prazno i baziranje na punjenju gamepassa sa svim mogućim sranjima i ponekim ok naslovom.
Dobra je konfa bila, nije spektakl ali naspram SGF-a je cisti masterpiece. Ono sto je po meni lose bilo da je preduga bila, da su skratili minimalno tih 35 minuta (a mozda koji minut i vise) i stavili ih na neki manji youtube showcase puno bi bolji dojam bio, ovako je bilo bas previse praznog hoda.
Mene Starfield nije nicime odusevio ali ja nisam opcenito fan ni Fallouta pa mozda nisam bas ni ciljana skupina, ono sto me uvijek smeta kad igra ima previse proceduralno generiranog sadrzaja, fan sam price u takvim igrama a mislim da takav sadrzaj ju samo moze razvodniti tu mi je definitivno manje je vise nekako sam se nadao da ce biti puno vise Mass Effect a puno manje NMS.
Od igara koje su mi se svidjele bi izdvojio Redfall, Flintlock i A Plague Tale: Requiem a As Dusk Falls izgleda isto kao nesto sto bih mogao igrati.
Diablo IV isto bolesno izgleda ali nisam nikad usao u stos sa Diablom, trojku nisam nikad ni probao pa ne vjerujem ni da cu ovo igrati ali igra stvarno super izgleda.
7/10