Flipper Također, I can smell the digital disconnection

Ne gube korisnike zbog šeranja, nego zbog stagnacije sadržaja. Svake godine se pojavi samo jedna do dvije serije vrijedne pažnje. Eto, ove godine sam pogledao After Life i sad praktički plaćam u prazno do Stranger Thingsa. Gdje su Mindhunter, Black Mirror, Chefs Table i slični Netflix dragulji?

Jebala ih Je li torta?

weky Da, sadržaj je drljav, sve sam pogledao što me zanimalo, a kad štancaju novo, štancaju zbog očito broja a ne kvalitete i tu smo di smo. Upalim Netflix, skrolam pol sata, poludim, odem spavat.

Fala k pa me se to ne dotikavlje preveč jer moj netflix i ostali preplatnički servisi su hrt kojeg novčano podupirem kao i a1 tv te ostale televizije koje su free i lovim ih putem antene i to mi je čist dost. Od silnog videosadržaja, pa valjda se nađe nekaj i za mene a i nađe se.

Dijelim račun sa prijateljem, ali mi je glupo sto mu moram dati svoje osobne podatke kako bi se prijavio, to mi nema smisla, bolje bi bilo da funkcionira na šemu generiranog koda, nakon njegovog upisa, da mu ja mogu odobrit ulazak i toe je to, šeramo account, ali ja kao pretplatnik ne moram dijelit s njim username/mail i password

foggy Jel to ona fukurača koja je ostavila dečka i u Parizu našla novog?

je, i ne samo njega.

Što je je, serija mi je dala uvid u to koliko su Francuzi zapravo seronje.

Nightyx ali mi je glupo sto mu moram dati svoje osobne podatke

to te ja pitam.

Koji debil moraš biti da placas Netflix,ako imaš WiFi kod kuce to je sve sto ti treba,apsolutno gledam sve najnovije serije i filmove kad god poželim i sve uz titl.Cudi me da to takvi lumeni ovdje jos nisu shvatili...

Baš zato što smo lumeni, imamo para i nije nas briga za tih sto kuna mjesečno. Snalaženje je izum siromašnih.

Lol, koja hladna provokacija 😃

Bas sam danas citao da su im dionice pale za 20% , i da su izgubili 200k preplatnika . Još kad ovo sad objave bit ce pada

O ne, kako li ću sad gledati onaj trash koji guraju i snimaju konstantno tipa riverdale, i one teen serije gdje ljudi od 30 godina glume djecu od 17. Da su snimili išta kvalitetno u ove dvije godine na platformi, možda bi i žalila. Oh well

Tldr: ne mrzim netflix, zapravo ga volim zato ga i imam, ali u zadnjih par godina otkazuju dobre serije i ne snimaju nastavke a guraju stvari koje mene osobno ne zanimaju. Ako ja i dragi nemožemo djelit acc, otkazat ću, samo zato jer neću onda moć gledat na tabletu.

hladnigemist Pa možda bi bio pametan potez jednog intelektualca, poput tebe, da se prema nama debilčekima obraćaš s malo više kulture, da ne bi bio prisiljen tražiti druge forume na kojima bi omalovažavao druge. 🙂

Nađe se i dobrih stvari, ne tako često kao prije, ali nije Netflix bezvrijedan. Kao i sa bilo kakvim medijem, treba progurati kroz sranja da dođeš do kvalitete, ne valjda gledati prvo što se ponudi.

hladnigemist Za manje od 100 kn mjesečno ne da mi se okolo klošariti i gledati ono što me interesira u upitnoj kvaliteti. Danas više manje svi imamo solidne tv aparate velikih dijagonala i gušt je pogledati neki sadržaj u 4k HDR ili dolby vision bez previše maltretiranja. Naravno, ono čega nema skinem si u 4k i pogledam. Nekad si za dva filma dnevno davao 30 kn u lokalnoj videoteci, pa još toliko ako si zakasnio. Danas problem predstavlja 70 kn mjesečno. Stvarno neki ljudi mogu biti jebeno prokleti. Takvi ne bi pretplatu plaćali niti da je 10 kn. Imam i netflix i hbo i jedva čekam da se u 6 mjesecu pojavi disney+. Mislim da će tada nestati potreba za bilo kakvim skidanjem. Sve zajedno to će biti manje od 200 kn. Halo, manje od 200 kn. Odem s kompićima u birtiju i toliko potrošim u dva sata.