boja1964 Danas problem predstavlja 70 kn mjesečno. Stvarno neki ljudi mogu biti jebeno prokleti. Takvi ne bi pretplatu plaćali niti da je 10 kn.
Kad već udaraš downvote, reci ti meni ima li smisla plaćati Netflix ako na njemu po 3mj ništa ne pogledam, jer jednostavno ono što me zanima nema u danom trenutku, ili nikad neće niti biti? Apsolutno mi za 100kn nije problem da ništa ne gledam jer kad-tad budem, ali da plaćam po 100kn 5 servisa kako bih skupio sve sezone neke serije, tebi je to neka sfera điberenja ukoliko netko to ne želi? Sad da mi pomalo dižu slotove jer eto, treba njima para, to je isto onda ok? Pa nek onda i Disney + krene za 30kn dizati slotove, pa HBO, pa Hulu ili šta već... To će sve bit ok? I to samo zato jer smo u videotekama plaćali pare za takve stvari? Ovo je videoteka, digitalna, ali zašto bi netko bio điber ako im više ne želi plaćati nešto što nekad ne vrijedi ni 10kn kad nemaš šta pogledat? Da ne govorim sve te silne serije koje su mi dobre, ali eto prekinule snimanje nakon prve sezone.
Cijena je fer, ali više nije stvar cijene, nego principa. Plus naravno, što i koliko ti nešto treba.
Kad staviš na papir koliko plaćaš sve te sitne servise mjesečno skužiš da možda možeš otić u šoping pa za 500-600kn kupit potrebnije stvari.