Fico Zašto onda imaš pretplatu toliko dugo ako ne gledaš? Tretiraj Netflix kao i one servise s manjom ponudom, uzmeš na mjesec-dva i prekineš pa se vratiš kasnije u godini kada se nakupi sadržaja. Čini mi se da bi se puno ljudi riješilo "problema" s Netflixom da u dva klika prekinu pretplatu i vrate se kad vide da ima sadržaja.
Ja sam se referencirao na trenutnu situaciju gdje sam u zadnje vrijeme stvarno slabo gledao Netflix jer sve manje toga ima što me gore zanima, i uz trenutni model od tih nekih 100kn što plaćam nije mi toliko problem kad sheram s još 2 osobe isti. Ako mi dignu sad to za te dodatne ljude, jednostavno ću napraviti što dalje navodiš, a to je uzimanje pretplate kad se malo skupi toga što me zanima. Ili ne, jer tko će to sve živo pratiti. Što sam htio reći sa svojim postom, a ti nisi shvatio, jest da ne smatram điberima ljude koji kukaju na to što Netflix planira uvesti dodatni trošak nama korisnicima, nego baš suprotno, podržavam da se fino otkačimo da im pokažemo da neće oni kemijati kak njima paše u danom trenutku, ipak mi to konzumiramo.
U početku su nam dali sve, bilo je super, zgrnuli su masne mrljone, sad evo kreće pad i najednom je panika, moraju dizat cijene. Dižite kvalitetu, ne cijenu. Daleko od toga da ima dobrog sadržaja, ali brate mili ima hrpa gluposti, a ove nove "filmove" da ne spominjem.
Tzereen Često čujem izjave - pogledao sam cijeli Netflix ili Netflix nema ništa dobro.
Ima hrpa sadržaja, mislim da nije do toga jel nešto generalno dobro - nego što nekom paše ili ne. I sad meni ostaje opus žanra koji mi se ne gleda, i što ću? Vjv neću gledat 🙂
Evo ti za primjer, počeo sam gledati Demon Slayer anime, znači zakačio sam se kao nikada, i evo, prva sezona je na Netflixu, druga i film nisu. I što sad da ja radim? Da idem kopat taj drugi kvalitetni sadržaj? Pa ne, želim Demon Slayera gledat. Brooklyn Nine-Nine također nije imao sve sezone... Mene takve stvari ispizde.
boja1964 Znači Netflix i HBO max zajedno dođu 100 kn.
Kako, ako ja plaćam 91kn najskuplji Netflix paket? HBO je 9kn?
boja1964 Stvarno ne vidim problem u 150 kn mjesečno za tri odlična servisa.
Ne vidim niti ja ako korisnik apsolutno ima nešto od tog sadržaja u smislu da plaća jer će to gledati. Ja kao problem navodim "bliži se kraj dijeljenju Netflix računa" u smislu pohlepe megalomana nad korisnikom jer eto jadni Netflix ne zaradi više kao prije. A referencirao sam se na tvoj post gdje si spomenuo ljude koji ne žele plaćati - điberi.
Svi samo dižu cijene, a mi uvijek moramo što, šutit i plaćat više? Evo neću 🙂