Garrus_V Ovo je meni puno veći problem od svih ostalih nabrojanih razloga. Ne isplati se ulagati vrijeme u seriju jer će na prvi znak pada gledanosti (nešto što je prirodno za sve osim apsolutnih hit serija) tu istu seriju samo otkazati.
foggy Kad već udaraš downvote, reci ti meni ima li smisla plaćati Netflix ako na njemu po 3mj ništa ne pogledam, jer jednostavno ono što me zanima nema u danom trenutku, ili nikad neće niti biti?
Zašto onda imaš pretplatu toliko dugo ako ne gledaš? Tretiraj Netflix kao i one servise s manjom ponudom, uzmeš na mjesec-dva i prekineš pa se vratiš kasnije u godini kada se nakupi sadržaja. Čini mi se da bi se puno ljudi riješilo "problema" s Netflixom da u dva klika prekinu pretplatu i vrate se kad vide da ima sadržaja.
Netflix ima kvalitetnog sadržaja i još više nekvalitetnog, no za razliku od ostalih, ima i daleko veću produkciju. Amazon, Apple i HBO zajedno u godini ne izbace onoliko koliko Netflix. Naravno da će se u tome naći puno slabijih stvari, no reći da nemaju kvalitete nakon godine u kojoj su imali Maid, Midnight Mass, Arcane, korejske My Name, DP i Squid Game pa i sasvim solidne Chestnut Man, Shadow & Bone ili Lupin... Ne znam, meni se čini bedasto.