Anthem je službeno mrtav – EA je otkazao rad na igri
Ma jebem im sve.
Fakat mi je žao. Duboko u sebi sam se nadao da će je doraditi...
Jebena šteta jer temelji igre imaju toliko jebenog potencijala.... Jedan od najugodnijih sistema napucavanja, skillova i comboa ikad.
steta za onih 18 ljudi koji su igrali anthem. nadam se da ce se ubuduce posvetiti onome u cemu su nekada bili dobri a ne skakati na live service bandwagon.
Konačno.
Kad se sjetim da je Biowareov glavni tim trošio svoje vrijeme na looter shooter dođe mi da se oprostim sa svijetom.
Jebote i ja bi otišel iz tog tima da sam veteran studija.
To nije fakin ono kaj Bioware radi.
Totalno fulan kompletan mission statement od Biowarea.
anthem je možda mrtav ali izgleda stiže netflix serija mass effect. Spuštaj gaće @wooddiebone !!!
A cuj, moderno je bit moderan, mozda iduci projekt bude za mobitelce jer jebiga, to sad svi rade. Sramotno je kako firme gube svoj pecat samo da budu dio neke trenutne popularnosti, a imaju iza sebe temelj kakav rijetko tko ima. Neka fino i ugase, zaborave da se ovo desilo, i neka se vrate u cemu su bili najbolji. Ako im nije jasno, samo neka ih sve natjeraju da odigraju prva 3 Mass Effecta prije nego krenu dalje.
Nista cudno za igru koja je bila dead on arrival. Jednostavno nije islo i gotovo. Iako sam bio uvjeren da se to sve dalo popeglat u tipa pol godine ili godinu max da se htjelo. Pa da lici kao na one trailere koji su obecavali
Nije mi jasno gdje je zapelo, praktički se nije baš uložilo nakon izlaska, nešto sitno ali nedovoljno. Valjda svi misle da je to to čim izbace igru, a nisu razmislili da fali 80% contenta.
Ma zapelo je u tome što je BioWare bio kompletno u rasulu. U kompaniji je bilo nekoliko struja koje nisu mogle pronaći zajednički smjer za Anthem. Previše ljudi je napustilo studio, a igra su šutali od jednog do drugog razvojnog tima. Svaki od njih bio je pred raspadom jer su ključni ljudi odlazili ili ih je EA prebacio na druge igre. BioWare je već godinama u rasulu. Nadam se da su sad došla ipak bolja vremena za njih jer morao im se dogoditi flop kao što je Anthem da se osvijeste gdje su i šta su. Mislim da bi novi Dragon Age i ME trebali biti dobre igre jer je BioWare uspio vratiti dosta ljudi nazad koji su radili na originalnoj ME trilogiji i DA igrama.
kad se sjetim najave anthema, toliki su hype stvorili, da sam mislio ovo je igra koja ce se urezati u proslost kao nesto bitnije iz gaming industrije, na kraju stvarno i je, ostat ce uvijek zapamecena igra kao teski promasaj i kao greška iz koje drugi mogu naučiti nešto!
Fora je da je taj trailer bil doslovno sve kaj su imali od igre, prije fakin igre su imali trailer, ovo je moralo propast s takvim nacinom rad nazalost, ja sam se zabavil s igrom, ima nekaj u njoj, steta
- Uređivano
I ja sam se nadao Anthemu 2.0.
Diablo 3 loot 2.0 je digao igru iz mrtvih.
renda prije fakin igre su imali trailer, ovo je moralo propast s takvim nacinom rad nazalost
To je zapravo vrlo često u industriji i zove se vertical slice i zapravo je igriv dio. Sličan ti je pristup i u razvoju aplikacija gdje se rade tzv. mock-upovi odnosno wireframeovi kako bi se pokazala funkcionalnost aplikacije i njen izgled te se time dobio feedback klijenta i na temelju toga se dalje razvijala aplikacija.
Puno se igara tako predstavlja na raznim E3-evima i Gamescomovima. Neke propadnu, neke ne. To je sve samo da se pokaže igraču koja je zamisao iza igre i izgradi hype.
foggy Valjda svi misle da je to to čim izbace igru, a nisu razmislili da fali 80% contenta.
Hey there Cyberpunk2077
Chaky Diablo 3 loot 2.0 je digao igru iz mrtvih.
Diablo 3 je i dalje poprilično mrtav. Blizzard ima tendenciju pratit hype. Fokusiraju se samo na ono što trenutno reklamiraju. Tako WoW updejtaju pa ga puste da tone i milkaju content na duge staze. Iako to ne želim očekujem sličnu situaciju i sa D4.
Flipper Mislim da bi novi Dragon Age i ME trebali biti dobre igre jer je BioWare uspio vratiti dosta ljudi nazad koji su radili na originalnoj ME trilogiji i DA igrama.
Ok. Ja i dalje ne vidim razlog za potpuno utapanje Anthema. Not a pretty picture.
- Uređivano
fensisuperstar Ja i dalje ne vidim razlog za potpuno utapanje Anthema. Not a pretty picture.
Ma kak ne vidiš razlog.
Znači Anthem je igra koja ide kontra svega što predstavlja Bioware.
To je igra koja ih je dovela tu di jesu sad.
Andromeda je bila flop jer su ju radili studenti sa liberal artsa, dok je glavni tim trošio svoje vrijeme na igru koju ne znaju, ne mogu i ne bi trebali napravit.
Da su oni radili Andromedu, mislim da bi situacija bila puno drugačija s njom.
EA je Biowareu zadao nemoguće, a to je da napravi jebeni looter shooter.
Studiju koji je napravio Baldurs Gate, KOTOR, Mass Effect i Dragon Age, oni su dali da napravi konkurenta jebenom Destinyu i Divisionu.
Anthem je jalovi projekt. Nikad neće uspjeti i nikad nije mogao uspjeti.
Svaka sekunda Biowareovog vremena potrošena na tu igru je bačena u smeće.
wooddiebone Znači Anthem je igra koja ide kontra svega što predstavlja Bioware.
A što predstavlja bioware? Zadnja dobra igra koju su napravili bio je Mass Effect 3. Bitch fucking please?
On onda su ugasili 3 projekta, oprosti 4 projekta sad, napravili jednu OČAJNU igru zvanu Andromeda.
I nemojmo o tome da je Inq dobra igra. To je prosječna igra koja je bolja od DA2 ali je na svakoj razini Lošija od DA.
Tako da Bioware trenuntno predstavlja 4 propala projekta, electronic arts i loš meneđment.
Odbacivanje Anthema daje ideju da Bioware i dalje diže ruke sa svega što ne klizi kao po ledu.
Oće tako odustati i od slijedećih projekata kad situacija zagusti?
Ti živiš u zladnim godinama kotora, mass effecta i originsa gdje je Bioware udarao hit za hitom. Prijatelju moj volim te ali Bioware nije svoj od 2013-2014...