fensisuperstar
Ma sve ti stoji.
Samo ja jednostavno ne vidim Anthem tu kao išta drugo nego naručeni projekt od strane EAa i ne vidim realnu situaciju gdje bi to moglo bit dobra igra.
Ne kažem da si problemi studija krenuli od Anthema. Krenuli su, kao što kažeš puno prije.
To ne mjenja ovo kaj mislim za Anthem.
Iskrwno ne želim da se jedna sekunda Biowareovog vremena troši na looter shooter žanr.
Imaju svoju formulu koju su napustili i zato su počeli propadat. Nebitno zbog čijeg su utjecaja to napravili. To je tako.
Ja se samo nadam da su nakon svih tih kretenarija shvatili da imaju publiku i imaju metodu da toj publici isporuče što ona želi, a ne da svoje vrijeme troše na prezasićeno tržište fad žanrova i naslova koji nemaju šanse ostati relevantni duže od dvije-tri godine.
I sve ok, kužim da mora i EA imati svog konja za utrku, ali odabir Biowarea kao tima koji bi tog konja provajdao je najgore kaj se dogodilo i Biowareu i nama fanovima.
Sad imamo DA Inquisition koji je igriv. Puno sam reko.
Nakon njega Andromedu koja je doslovno ista stvar, ali Lidlova kopija.
Oboje masovno prosječne igre, ali bar su na tragu tog nekog duha koji je Bioware doveo na mjesto najvećih.
Nije mi čak problem ni onlinea.
Mass Effect 3 je imao genijalan multiplayer.
Ma ne moramo ni trojku, evo Andromede.
Isto genijalan multiplayer.
Ali u srži je self-contained 40+ sati singleplayer iskustvo koje je samo pojačano dobrim multiplayerom.
Sad imaš doslovno čitavi žanr koji se svodi na jebene arene i otvorene mape po kojima možeš pucati u neprijatelje i skupljat oružje koje ima 2 DMG više, a priča je tu samo kao nakačeno govno koje je ubačeno tak da mogu više imena stavit u creditse kad ju za 3 sata završiš.
I taj žanr nam se non-stop gura kao nešto što je ful popularno i što svi žele, a ja znam uživo sve skupa NULA osoba koje igraju to.
Čak i tu na forumu, uz par izuzetaka, taj žanr niti 1% ne zanima overwhelming većinu ljudi.
I opet kažem, nemam niš protiv toga da se publisheri igraju rata sa svojim looter-shooterima, al daj bar onda izaberi dobar razvojni tim da to odradi.
Jer dat Biowareu da napravi looter-shooter je isto ko da daš Platinum Gamesu ili Capcomu da napravi Strategiju na poteze.