Planiram na americkom storeu za 70$ po pola. Tih 5 dolara vise necu ni osjetit, ali da je sranje, je.

LordSec sve ostalo će čekati debeli popust. Samo next Mass Effect i God of War će biti day 1

Prije je bilo:
"igraš piratske igre - buuuu ne podupireš developera"

Sada:
"kupuješ PS igre ispod 80 eura? - buuuu ne podupireš developera"

Ne. IMO previše je to za jednu igru koliko god dobra bila.
GOW, Horizon itd. cu "po pola" s frendom a sve ostalo će čekati.
Jedina dobra stvar kada imaš backlog je ta da ne moraš kupovati igre day one ( osim onih par "top") i kasnije ih nabaviš povoljno.
Većina igara koje planiram odigrati a još ih nemam su cjenovno pale na 100-150 kn.

jedino ako dodje bloodborne 2. ove ostale nisu vrijedne tak i tak ni vrecu krumpira.

Sigurno ne po toj cjeni.Čekam sniženja (ko za Sekiro 😛 ),jer su pretjerali sa cijenom od 80€.

master_x ko za Sekiro

onda ces se nacekati jer kvaliteti ne pada cjena tako lako, a ne znas sta propustas. kad se jednom i odlucis igraj na series x ili ps5 zbog tih 60 fps.

Ja se nadam kupit returnal a ratchet cu kupin nakon sezone na nekom popustu

Previše je to novca. Jedino sam za rdr2 pljunuo 470kn mjesec-dva nakon izlaska. Za sve ostalo maksimalno 200kn što sniženja na store-u što njuškalo. I odigrao sam sve što me zanimalo i ništa mi ne fali. Neka ameri, švabe i englezi kupuju odmah, mi ćemo malo pričekati.
      Eventualno sa bratom napola ako baš zagrizemo za neku.

StarFox_N Sekiro je krajem pretprošle godine bio po 150 kn dok je Acti bio velikodušan. U to vrijeme se nudio i odlični humble bundle na PC-u koji je u paketu nudio Spyru, Crasha i COD WW2. Prošla baka s kolačima.🤣

Sve ću kupit. Sve.
        A neću igrat...

Znači, Valhalla me ubila. Ubila volju za igranjem i za životom.