jedino ako dodje bloodborne 2. ove ostale nisu vrijedne tak i tak ni vrecu krumpira.

Sigurno ne po toj cjeni.Čekam sniženja (ko za Sekiro 😛 ),jer su pretjerali sa cijenom od 80€.

master_x ko za Sekiro

onda ces se nacekati jer kvaliteti ne pada cjena tako lako, a ne znas sta propustas. kad se jednom i odlucis igraj na series x ili ps5 zbog tih 60 fps.

Ja se nadam kupit returnal a ratchet cu kupin nakon sezone na nekom popustu

Previše je to novca. Jedino sam za rdr2 pljunuo 470kn mjesec-dva nakon izlaska. Za sve ostalo maksimalno 200kn što sniženja na store-u što njuškalo. I odigrao sam sve što me zanimalo i ništa mi ne fali. Neka ameri, švabe i englezi kupuju odmah, mi ćemo malo pričekati.
      Eventualno sa bratom napola ako baš zagrizemo za neku.

StarFox_N Sekiro je krajem pretprošle godine bio po 150 kn dok je Acti bio velikodušan. U to vrijeme se nudio i odlični humble bundle na PC-u koji je u paketu nudio Spyru, Crasha i COD WW2. Prošla baka s kolačima.🤣

Sve ću kupit. Sve.
        A neću igrat...

Znači, Valhalla me ubila. Ubila volju za igranjem i za životom.

Zero Sjećam se,bilo je to jako kratkog trajanja.Baš zato i nedam sad 310kn jer su poduplali cijenu na popustu samo zbog GOTY etikete.

Oni bi meni morali platit 80€ da ih uzmem. I opet ne bih.

Srdačno.

TexasFlood A realna cijena za bmw3 je 35000€

aksuli 37 i kusur ako govorimo o trojci, ovi kasniji brojevi su jos skuplji naravno.

Za Ratchet bih čak i mogao dati ako nudi odgovarajući broj sati i kontenta. Po meni za sada jedina igra za koju je vrijedno konzolu kupiti!

StarFox_N prije mjesec dana na marketplace sam ga kupio za 125 kn. Dat 350 kn za 2 godine staru igru je glupost. Čak se i RDR 2 sad nađe za manje od 200 kn.

Sanader sekiro je bolji od rdr2 pa je takva i cjena 😃 takodjer ako N drzi cjenu moze i From Software sa svojom perjanicom tj Activision sa najboljom igrom koju su ikada izdali.