Ja se nadam kupit returnal a ratchet cu kupin nakon sezone na nekom popustu

Previše je to novca. Jedino sam za rdr2 pljunuo 470kn mjesec-dva nakon izlaska. Za sve ostalo maksimalno 200kn što sniženja na store-u što njuškalo. I odigrao sam sve što me zanimalo i ništa mi ne fali. Neka ameri, švabe i englezi kupuju odmah, mi ćemo malo pričekati.
Eventualno sa bratom napola ako baš zagrizemo za neku.

StarFox_N Sekiro je krajem pretprošle godine bio po 150 kn dok je Acti bio velikodušan. U to vrijeme se nudio i odlični humble bundle na PC-u koji je u paketu nudio Spyru, Crasha i COD WW2. Prošla baka s kolačima.🤣

Sve ću kupit. Sve.
    A neću igrat...

Znači, Valhalla me ubila. Ubila volju za igranjem i za životom.

Zero Sjećam se,bilo je to jako kratkog trajanja.Baš zato i nedam sad 310kn jer su poduplali cijenu na popustu samo zbog GOTY etikete.

Oni bi meni morali platit 80€ da ih uzmem. I opet ne bih.

Srdačno.

TexasFlood A realna cijena za bmw3 je 35000€

aksuli 37 i kusur ako govorimo o trojci, ovi kasniji brojevi su jos skuplji naravno.

Za Ratchet bih čak i mogao dati ako nudi odgovarajući broj sati i kontenta. Po meni za sada jedina igra za koju je vrijedno konzolu kupiti!

StarFox_N prije mjesec dana na marketplace sam ga kupio za 125 kn. Dat 350 kn za 2 godine staru igru je glupost. Čak se i RDR 2 sad nađe za manje od 200 kn.

Sanader sekiro je bolji od rdr2 pa je takva i cjena 😃 takodjer ako N drzi cjenu moze i From Software sa svojom perjanicom tj Activision sa najboljom igrom koju su ikada izdali.

Nikad nisam niti ne bih kupoval igre iznad recimo 300 kn pa i da je meni neka igra naj, naj. Niti u digitalnom izdanju, mora bit fizička kopija ako već dajem novce. Uvijek sam čekao neki dobar popust. Ne moram odmah imat igru među prvima, to me ne zanima. Popusti su obično oko blagdana i tada je najisplativije kupovat.

Returnal možda stavim u library kad dođe na PS plus..

Ne pada mi na pamet bacati novce. Čekat će se normalizacija cijena, odnosno trajni popusti. Ima par igara koje se kupuju Day One, no sve ostalo kad padne cijena. Zadnjih godinu i pol zaista rijetko koju igru platim više od £30.