Vidim dosta poduplanih platina, jel to import export sa Ps4-Ps5?
I da , jedno 200 onih POWGI platina koje su u prosjeku svaka po pol sata.

Platinum in 17 minutes, 38 seconds
    Platinum in 19 minutes, 50 seconds
    Platinum in 48 minutes, 33 seconds
    Platinum in 26 minutes, 41 seconds
    Platinum in 6 minutes, 4 seconds
    ...
    Svakome svoje, ali imat 1000 platina od kojih je 90% ovakvih za mene nije impresivno. Ako ideš malo kopat po profilu može se nać par kvalitetnih trofeja, ali velika većina su smeće igre koje su odigrane zamo za dobit platinu u nekoliko minuta i to na 3 jezika da bi se broj trofeja utrostručio.

foggy
    Ni najmanje, neka mu.
    Imam par da, bile free, pa ono.
    Al ima i krvi.

@sanzo Također dijelim mišljenje, ali čovjek gušta i dere u tom smjeru, ti ćeš rijetku skupit, ja ove divlje i duge, svakom svoje. Svejedno, 1000 komada nije easy i možemo se veselit što i kod nas ima trophy huntera, a ne hejtat odma jer nekom nešt nije impresivno.

yakuza_stinger Plot twist: To je urbanov 2nd account

Haha, krv nije voda: trophy hunters

Kikiller Imam par da, bile free, pa ono.
      Al ima i krvi.

Ima, RDR2 smo zajedno proljevali, ali imas ti vise od par tih smećarskih. I mene si nagovorio da onaj bunker glupi igram.

Solid_Snake Nema DMC 5...

Je da svi smo ludi kao ti 😃 😛 (mislim ovo u najpozitivnijem smislu)

Svaka vam čast na intervjuu

foggy
        Pa sad kad odeš u bunker da znaš kak van. Sam sejvaj prvo....

@foggy Nije hate, zato sam i rekao svakome svoje, ako uživa u tome nek nastavi, drago mi je za njega, ali ne mogu iskreno reć svaka čast jer se tako ne osjećam. Kad vidim nekog ko posta platinu za super meat boy, ninja gaiden, evil within gdje se pošteno moraš potrudit mogu cijenit jer znam koliko vremena i volje u to treba uložit. Nabijanje brojeva sa automatskim platinama od pol sata ima suprotan efekt.

foggy Svejedno, 1000 komada nije easy

Daj molim te...

Ti si potrošio mjesece na, recimo, Monster Hunter, Zontra na GT Sport, Blitz na Meat Boya, a on je kroz mjesec dana nabro 150+ platina na ovim sranjima.

Ne, nikak nije isto i nemrem to gledat na isti način.
        Niti će me itko uvjerit da ovi koji igraju takve igre uživaju u njima i u gamingu općenito.
        Igrat sranja dan za danom da si napucaš jebeni broj pokraj online nicka...

Oke, svakom njegovo, al ja ću uvijek neusporedivo više cijenit profil sa 50 platina za koje je netko prolio krvi i znoja, nego ovakve sa 500-1000+ platina od kojih je 90% njih iz igara koje nitko razuman nebi nikad ni pokrenul i koje su najobičnije smeće što se "kvalitete" tiče.

Slazem se ja s vama, da se razumijemo. Ja tempom kojim igram mogu imat 2000 ali jednostavno me to ne vuce, bas gubljenje vremena smatram igre koje mi ne znace nista a da ih igram radi broja.

Svi kazete svakom svoje i onda nazovete to sranjem jer to vama ne pase. Nema covjek 1000 laganih, ima i AAA naslova, nije da branim sad tu nekog, ali hejtate, barem malo.

Tuhy Imas pravo, zaboravljam nekad kroz sta sam sve prosao 😃 I opet bi. Al ne Vanquish, mici to od mene ne zelim cut za tu igru, dotukla me.

Tuhy Ne, nikak nije isto i nemrem to gledat na isti način.
          Niti će me itko uvjerit da ovi koji igraju takve igre uživaju u njima i u gamingu općenito.

Tko govori da je isto? Nitko ni lud to ne bi
          rekao, barem za ovaj dio da nisu iste tezine trofeja. Za uzivanje, eh, gle, neki vole brojke i imaju "bolest" zvanu 100% i neki cilj, tak da je to vrlo diskutabilno na koji nacin netko uziva u gamingu. U samoj igri gdje otvaras teglu majoneze? Tu ne uziva nitko osim izdavaca koji su na tom zaradili pare jer su se sjetili platinasa. Tak da je za mene sve sto si rekao primjenjivo, i ja uzivam na drugacije nacine i smatram ih validnim, ali nismo svi isti.

Onda, kad stackamo Wolfenstein 2?

foggy Nema covjek 1000 laganih, ima i AAA naslova, nije da branim sad tu nekog, ali hejtate, barem malo.

Nema, ima 973 lagane... 🙄

Naravno da u neku ruku hejtam jer se o ovome piše kao o nekom hvalevrijednom postignuću.
            Što mi je krivo jer ima puno više igrača s kojima bi vrijedilo napravit ovakav članak.

Recimo,, onaj Crowizard... Čovjek ima apsolutno svaku igru 100%, ima gro teških koje 99% ovih "najboljih" na top listama može samo sanjat, al jbga, čovjek je negdje na trećoj stranici rangliste u Hrvatskoj i to nije zanimljivo...

Blitz? Majstor je prije koju godinu skido Meat Boya il Wolfensteina ko iz pičke.
            Izmučio se, al ih je skinuo.

Ovaj skine My Name iz Mayo na 30 različitih verzija i još dobiva free igre od developera...pa jebem te živote da te jebem.

Svaka čast na trudu Gorane. Lijepo je čovjek napisao da se želio natjecati s ekipom na PSN Profiles. Drugačije ne ide. Osobno ću cijenit svakoga tko svoje vrijeme uloži u bilo što, a tko kaže da 1000 ovakvih platina nije podvig taj se vara. Osobno sam puno gluplje trošio svoje slobodno vrijeme, recimo u majnanju irona u Minecraftu, a puno vas je grindalo i neke druge gluposti u nekim drugim igrama.

Pa iskreno čovjek je napisao da igra sve i svašta i ne bježi od toga. Natječe se s drugima s te stranice i mora igrati svašta jer njega vuče broj platina. I to je to. Svakako je rekao da netko igra i ganja platine zbog nečega. Njemu je trenutno broj istih motiv i to je OK. Nije da nema teških platina otključanih. A i mislim da je rekao da u AAA igrama gusta, a s ovim manjima održava brojku.

Edit: Fenix me pretekao. 😁

Fenix Osobno sam puno gluplje trošio svoje slobodno vrijeme, recimo u majnanju irona u Minecraftu, a puno vas je grindalo i neke druge gluposti u nekim drugim igrama.

Ako si uživao u tome ne mislim da je gluplje. Meni je jednostavno teško zamislit da neko može uživat u skipanju kroz visual novel na japanskom 2 puta nakon što je to napravio za istu igru na engleskom 2 puta. Ni da me plaćaju za to nakon nekog vremena mi se ne bi dalo. Kad napišeš članak na način da to ispadne kao nešto impresivno jednostavno se ne mogu složit s tim.

foggy Svi kazete svakom svoje i onda nazovete to sranjem jer to vama ne pase. Nema covjek 1000 laganih, ima i AAA naslova, nije da branim sad tu nekog, ali hejtate, barem malo.

Ako imaš neki drugi naziv za igru kao što je Freddy Spaghetti i objasniš mi sve njene vrline i zašto ju se isplati odigrat 5 puta za redom, potpuno sam spreman povuć moju tvrdnju da je sranje, ne samo to nego ju večeras idem kupit i odigrat 😃

sanzo Ako si uživao u tome ne mislim da je gluplje. Meni je jednostavno teško zamislit da neko može uživat u skipanju kroz visual novel na japanskom 2 puta nakon što je to napravio za istu igru na engleskom 2 puta. Ni da me plaćaju za to nakon nekog vremena mi se ne bi dalo. Kad napišeš članak na način da to ispadne kao nešto impresivno jednostavno se ne mogu složit s tim.

Stvarno ne branim članak, govorim ovo iz osobnog gledišta da ne mogu osobnije. Ako je čovjek rekao da mu je to zabavno, tko smo mi da mu proturječimo. Nekome je teško shvatiti da je meni zabavno 8 sati u komadu kopati tunele, pa mi je zabavno.

Na kraju je činjenica da je čovjek prvi u HR stigao do 1000 trofeja. I to u samo 3 godine. Na desetke huntera pokušava to isto na isti način, a on je prvi.

sanzo Nije to poanta, znas sto sam htio rec. Spagette ne volim bas ni jest, kamoli igrat, sta me jebes 😃

Covjek fura svoje, drzi YT kanal, pokriva sto ga zanima i meni je to ok, i sam radim slicno ali drugacije sto se igara tice. Nije lako to sve skupa, kakve god bile igre i content, trud se mora ulozit i taj dio zelim istaknut, a ne lavinu negativnih misljenja.

Tuhy Dobra ideja svakako, meni se sviđa i moglo bi se nastavit s trophy hunt kolumnama iz raznih aspekata. Slobodno se ukljucis u inicijativu. Samo, hoce vam tada bit nesto drugo fuj, tipa nece vam se svidjat hardcore platine i onda ce bit neki drugi hejt? 😃

Tuhy Nažalost ne mogu ti očito reći koliko si u krivu. Da je uvjet za biti prvi skupljanje rare trofeja, skupljao bih samo rare trofeje i tako bi se trudio da bi opet bio prvi. Uvjet da budeš prvi nije ni broj platinuma, nego broj bodova. Svaka igra ima pred - definiran broj bodova. Tako da skupljam bodove. Rare trofeje ne stignem uvijek skupljati, jer me vrijeme gazi sa samim youtubeom. Ako želim nešto od toga, ne mogu 500 sati igrati Monster Huntera.
                  Oprostite što sam htio biti ponosan da se jedna mala Hrvatska zastava vidi među ostalima u svijetu.
                  Drugo - da malo proučiš prije nego sudiš primijetio bi da imam YouTube kanal gdje me ljudi žicaju za easy igre, probao sam i - naravno da bih želio pokrivati AAA platine, ali ljudi vole easy i brza rješenja - barem moja publika. Igram ih i da si kanal izgradim naravno.
                  Ovo što si zadnje rekao si rekao kao da dobivam besplatno The Last of Us, Ghost Of Tsushima i nezz kakve igre - opet nerealno nažalost, a dobivam samo igre po kojima pljuješ - te opet, te igre ne dobivam jer sam prvi ili bilo šta, nego zato što se trudim i radim videe i opet ulažem u sebe.
                  Zapravo sam iznimno sretan što podržavam male developere na bilo koji način.

Na kraju krajeva - što god tko rekao - činjenica je da sam prvi u državi i to mi nitko ne može oduzeti. Moja je greška što sam mislio da kao narod možemo biti pozitivniji i imati otvorenija mišljenja sukladno kao i cijeli ostatak svijeta. Onda me ljudi nažalost pitaju zašto sve radim i pišem na engleskom, a iz Hrvatske sam. Nažalost zbog ovakvih postova i komentara koji nisu pozitivni, dok recimo drugdje nije tako. I zadnje, ovo nije bilo ni hvaljenje ni ništa i hvala predivnoj ekipa FFA što su me uopće uzeli u obzir. Htio sam promicati Playstation u Hrvatskoj na bilo koji način, pošto smo nažalost uvijek smatrani drugorazrednim gamerima, pogotovo sada nakon savršene PC verzije Cyberpunka i verzije za konzole. LP