Slazem se ja s vama, da se razumijemo. Ja tempom kojim igram mogu imat 2000 ali jednostavno me to ne vuce, bas gubljenje vremena smatram igre koje mi ne znace nista a da ih igram radi broja.
Svi kazete svakom svoje i onda nazovete to sranjem jer to vama ne pase. Nema covjek 1000 laganih, ima i AAA naslova, nije da branim sad tu nekog, ali hejtate, barem malo.
Tuhy Imas pravo, zaboravljam nekad kroz sta sam sve prosao 😃 I opet bi. Al ne Vanquish, mici to od mene ne zelim cut za tu igru, dotukla me.
Tuhy Ne, nikak nije isto i nemrem to gledat na isti način.
Niti će me itko uvjerit da ovi koji igraju takve igre uživaju u njima i u gamingu općenito.
Tko govori da je isto? Nitko ni lud to ne bi
rekao, barem za ovaj dio da nisu iste tezine trofeja. Za uzivanje, eh, gle, neki vole brojke i imaju "bolest" zvanu 100% i neki cilj, tak da je to vrlo diskutabilno na koji nacin netko uziva u gamingu. U samoj igri gdje otvaras teglu majoneze? Tu ne uziva nitko osim izdavaca koji su na tom zaradili pare jer su se sjetili platinasa. Tak da je za mene sve sto si rekao primjenjivo, i ja uzivam na drugacije nacine i smatram ih validnim, ali nismo svi isti.
Onda, kad stackamo Wolfenstein 2?