Uvjet da budeš prvi nije ni broj platinuma, nego broj bodova
Znam kako funkcionira ranking sistem za trofeje, skupljam ih malo duže od tebe.
Da je uvjet za biti prvi skupljanje rare trofeja, skupljao bih samo rare trofeje i tako bi se trudio da bi opet bio prvi.
Ne bi.
Mislim da po svemu viđenom mogu odgovorno tvrdit da ne bi igrao takve igre (s teškim, odnosno, ultra rare trofejima), al oke, o ovom nema smisla polemizirati.
Druga je stvar, ako bi čak i igrao na taj način, nikad ne bi bio među prvima, bez obzira na sav tvoj trud.
a malo proučiš prije nego sudiš primijetio bi da imam YouTube kanal
Naletio prije nekog vremena.
Sretno ti u svakom slučaju i ja ti tu stvarno ne želim ništa loše, dapače.
Neki videi za CE izdanja su sasvim oke, ali kad vidim ostale videe, jedino što mogu reć je da content koji stvaraš definitivno nije za mene.
Tu podvlačim crtu za tvoj YT kanal.
Ovo što si zadnje rekao si rekao kao da dobivam besplatno The Last of Us, Ghost Of Tsushima i nezz kakve igre - opet nerealno nažalost, a dobivam samo igre po kojima pljuješ - te opet, te igre ne dobivam jer sam prvi ili bilo šta, nego zato što se trudim i radim videe i opet ulažem u sebe.
Pretjerana reakcija sa moje strane, istina. Isprike na tome.
Moja je greška što sam mislio da kao narod možemo biti pozitivniji i imati otvorenija mišljenja sukladno kao i cijeli ostatak svijeta
U Hrvatskoj općenito imamo problem jalnih ljudi,
,
Nauči prihvatit kritiku, a ne odmah okretat na neku patetiku. Dobivat ćeš pozitivne komentare, dobivat ćeš i negativne. Ovo sa zastavom i promicanjem ću namjerno preskočit.
Fenix, molil bi te bez svrstavanja u grupu "negativnih i jalnih" samo zato jer imam svoje mišljenje o ovom i mislim da sam itekak kompetentan pričat o trofejima.
Ja prvi nemam nikakvog razloga bit ljubomoran nit na tebe nit na Hakooma il bilokojeg trophy huntera sa 1000+ platina.
Igram igre od malih nogu, svoj online profil gradim od kupnje PS3 i prve platine prije 12 godina i sa zadovoljstvom ću pogledati sve trofeje skupljene unazad tih 12 godina.
Igram zbog vlastitog gušta, gaming će mi uvijek biti daleko više od obične rekreacije il hobija, skupljam trofeje iz vlastitog gušta a ne da se nadmećem s nekim.
Jedino sa čime se "nadmećem" su moja volja, živci i strpljivost kada krenem skidat neku tešku platinu...kad sam sebi dokazujem da mogu.
Imamo definitivno različite poglede na gaming, odnosno, na skupljanje trofeja i nikad se nećemo usuglasit oko toga.
I dalje smatram da je ogromna većina igara koje igraš jednostavno loša te da nemaju apsolutno nikakvu vrijednost osim te lagane i brze platine.
Postoji hrpa indie developera koje sam podržao kupnjom i odigravanjem njihovih igara, ne vidim zašto bi podržavao nekog tko izdaje My Name iz Mayo il, šta ja znam, Powgi il bilo koje drugo no name smeće koje nije vrijedno ni truda ni vremena ni novaca te ih ljudi kupuju (dobivaju) samo iz gore navedenog razloga.
Budi ti prvi u državi, ja ti to ne namjeravam oduzeti ili osporiti. Tvoj uspjeh i tvoje zadovoljstvo.
Za mene ima dosta drugih igrača čiju trophy listu smatram daleko "mjerodavnijom" i čijih 100 platina vrijedi daleko više nego tvojih 1000.