svaka im cast. ostali im nisu dostojni ni tabane lizati.

Svi se boje EGS-a, što je ok, jer su došli zadnji i pokorili PC uvjerljivo najboljom platformom.

Vidi se na prvu da nastojis biti smijesan i seruckas bez pokrica. Nisi ni primirisao egsu. Da jesi, znao bi da se radi o obicnom launcheru, poput Rockstarovog. Prestani se sramotit

Koliko je dobro za igrače toliko je loše za indie studije koji rade kraće igre koje će biti kupljene, odigrane i refundane.

chono7 novi GoG Galaxy je vrh, ali Epic nije samo launcher kad ima, primjerice, dodavanje prijatelja i dopisivanje. Još uvijek je u začetku, ali je servis.

Jako daleko od servisa, a kamoli epiteta platforme. Nedostaje tu jako puno stvari

EGS je kompletna platforma isto kao što sam ja mršav i zgodan. Ajd ne seri molim te. Od tvojih nebuloza sa ovim kineskim spywareom budem dobil koronu.

Fensi upristoji se malo.

Htjeli ti i chono to priznat ili ne, EGS je ekvivalent Steamu i GOG-u po uslugama. Sad, koliko su kvalitetne i opsežne, to je već tema za drugu raspravu.

EGS je store i launcher, nije servis, a kamoli platforma. Jedina platforma je zapravo Steam sa marketom, communityem, developmentom i svim podsustavima koje ima. Da, po mnogima je los zbog nacina poslovanja, ali brate ogroman je. Osim toga uredno pise Epis Game LAUNCHER, a naziv je Epic Games STORE.
        Weky obrisi slinu, pa napisi nesto konkretno. Smaras sa seruckanjima

Brijac Obično svi koji kupuju na GOG-u kupuju s razlogom (uz opasku kako se tu uglavnom radi o starim igrama, što uostalom i stoji za akronim GOG odnosno Good Old Games). Ti igrači žele dati novac studijima kao poticaj i kompenzaciju za rad. U suprotnom se uopće ne zamaraju refundom jer GOG nema zaštitu i ono što je dostupno moguće je lako i piratizirati.

ja sam kupil jebeni cyberpunk na gogu. Tj prvo sam ga kupio na steamu i onda me bilo sram, napravio sam refund kupio ga na gogu. Može Epic biti najbolji launcher na svijetu, imati najveću zaradu na svijetu i dalje su najveća govna. Ubili su unreal tournament. (igru koja actually zahtijeva skilla).
        @yakuza_stinger nemam se što upristojit. Ide od topica do topica priča gluposti. Doslovno sam se spustio na njegovu razinu da mogu komunicirati sa njime ^^

fensisuperstar e sad vidis kako je meni bilo jucer voditi raspravu sa nekim tko ne cita post u cjelosti, ponavlja jedno te isto ko papagaj, trola i nedokazaniji je od djeteta starog 2 godine. nemamo mi vise zivaca k'o nekada voditi takve debilne rasprave i zato izreagiramo nekada onako, iako nam to nije opravdanje.

fensisuperstar ma vjeruj mi da ne cekam, vec sam alergican na provaljivanje. eto ti primjera o neki dan u temi gt 8 kad se rasprava razvali u 15ak postova, nepotrebno, jer lik odluci postati xbox fenboj i usporedjivati simulaciju (tj simcade) sa totalnom open world arkadurinom od igre i jos spama sa svojim mrtvim statistikama, koje nije ni provjerio. kad vise nema argumenata onda bubne da forza horizon ima bolju grafiku, mislim ono, u kojem smo razredu osnovne?! znam da sam glupson sto se kacim na takve stvari, ali eto.

weky Da,pokorili su oni kineskim parama za kupnju ekskluzivnosti igara.Gadi mi se taj način poslovanja.