svaka im cast. ostali im nisu dostojni ni tabane lizati.
GOG odsad nudi povrat do 30 dana od dana kupnje igre
Svi se boje EGS-a, što je ok, jer su došli zadnji i pokorili PC uvjerljivo najboljom platformom.
Vidi se na prvu da nastojis biti smijesan i seruckas bez pokrica. Nisi ni primirisao egsu. Da jesi, znao bi da se radi o obicnom launcheru, poput Rockstarovog. Prestani se sramotit
Koliko je dobro za igrače toliko je loše za indie studije koji rade kraće igre koje će biti kupljene, odigrane i refundane.
Treba zabranit refund ako si igrao igru dulje od sat vremena.
- Uređivano
@perusona_tsukai tvoja poanta? Kakve to veze ima s GOGom? EGS nije servis, samo launcher.
I ne zaboravimo pored svih odlicnih stvari:
https://www.gogalaxy.com/en/
Jako daleko od servisa, a kamoli epiteta platforme. Nedostaje tu jako puno stvari
- Uređivano
edit: nvm glup sam
EGS je kompletna platforma isto kao što sam ja mršav i zgodan. Ajd ne seri molim te. Od tvojih nebuloza sa ovim kineskim spywareom budem dobil koronu.
Fensi upristoji se malo.
Htjeli ti i chono to priznat ili ne, EGS je ekvivalent Steamu i GOG-u po uslugama. Sad, koliko su kvalitetne i opsežne, to je već tema za drugu raspravu.
- Uređivano
EGS je store i launcher, nije servis, a kamoli platforma. Jedina platforma je zapravo Steam sa marketom, communityem, developmentom i svim podsustavima koje ima. Da, po mnogima je los zbog nacina poslovanja, ali brate ogroman je. Osim toga uredno pise Epis Game LAUNCHER, a naziv je Epic Games STORE.
Weky obrisi slinu, pa napisi nesto konkretno. Smaras sa seruckanjima
Brijac Obično svi koji kupuju na GOG-u kupuju s razlogom (uz opasku kako se tu uglavnom radi o starim igrama, što uostalom i stoji za akronim GOG odnosno Good Old Games). Ti igrači žele dati novac studijima kao poticaj i kompenzaciju za rad. U suprotnom se uopće ne zamaraju refundom jer GOG nema zaštitu i ono što je dostupno moguće je lako i piratizirati.
- Uređivano
ja sam kupil jebeni cyberpunk na gogu. Tj prvo sam ga kupio na steamu i onda me bilo sram, napravio sam refund kupio ga na gogu. Može Epic biti najbolji launcher na svijetu, imati najveću zaradu na svijetu i dalje su najveća govna. Ubili su unreal tournament. (igru koja actually zahtijeva skilla).
@yakuza_stinger nemam se što upristojit. Ide od topica do topica priča gluposti. Doslovno sam se spustio na njegovu razinu da mogu komunicirati sa njime ^^
fensisuperstar e sad vidis kako je meni bilo jucer voditi raspravu sa nekim tko ne cita post u cjelosti, ponavlja jedno te isto ko papagaj, trola i nedokazaniji je od djeteta starog 2 godine. nemamo mi vise zivaca k'o nekada voditi takve debilne rasprave i zato izreagiramo nekada onako, iako nam to nije opravdanje.
@maverick dobro ok al ti si fakat 24 7 hostile as fuck budimo realni xD čekaš personu sa zweihanderom u zamahu
- Uređivano
fensisuperstar ma vjeruj mi da ne cekam, vec sam alergican na provaljivanje. eto ti primjera o neki dan u temi gt 8 kad se rasprava razvali u 15ak postova, nepotrebno, jer lik odluci postati xbox fenboj i usporedjivati simulaciju (tj simcade) sa totalnom open world arkadurinom od igre i jos spama sa svojim mrtvim statistikama, koje nije ni provjerio. kad vise nema argumenata onda bubne da forza horizon ima bolju grafiku, mislim ono, u kojem smo razredu osnovne?! znam da sam glupson sto se kacim na takve stvari, ali eto.