Fenix Kad se ovo pojavilo zateklo me u shopping centru. Pogledam oko sebe, muški i pokoja žena svih godina vade mobitele, sjedaju/naslanjaju se na najbližu moguću poziciju, zarotiraju mobitele i gledaju nešto. Pitam se što
herc Sve je to odlično, samo… Žao mi je što nije gameplay trailer. Ali, valjda i takav hoće do kraja godine.
maverick Phil Cassidy iz Vice City-a u traileru. Lajkam. herc te sestre imaju fantastičnu glazbu. Njihov Automatic iz Malibu Club u Vice City mi je jedna od najdražih pjesama u GTA igrama.
herc Svakako bacite pogled na: https://www.rockstargames.com/VI Msilim da bolje dizajniranu stranicu za video igru nisam vidio, a ima i par informacija o likovima i o okruženju.
Tuhy Lago bih kad bih reko da ovo ne izgleda jebeno s obzirom na to o kakvoj skali igre pričamo. Al treba vidjet i gameplay
Tuhy Ma ne mislim na nešto "drukčije", čisto da vidim kako i to izgleda. Samo kretanje i napucavanje, vožnja… EDIT, aha, pital si općenito 😃
Blitz Ne ocekujem nista, na njima je da pokazu sta imaju. Trailer je ko i svaki gta trailer, mogli su i bez njega s obzirom da ko ziv ko mrtav dok izadje. Odlicna majica Ovo sta je herc linka mi je bolje od trailera, nesto informacija i dosta dobrog artworka
maverick Genesis vjerojatno isti smor kao RDR2 sa previse realizma. Barem da pucanje bude bolje nego u gtav i rdr2.
solidmerlin Dobro izgleda ali trza 30fps. Nula gameplaya. Nece prikazat gameplay jer je 30fps tj sranje. Sad ce godinu dana štelit igru da ide 60fps
resident_evil Evo šta mi je frend rekao i kad malo bolje razmislim. Nije daleko od istine ali otom potom. 😃
prayer resident_evil Nisam davno čuo da žene zovu “ribama” ali kad sam vidio ime grupe je sve jasno Meni je Trailer izgledao dobro ali vidi se da su izvukli sve što su mogli iz konzola jer je framerate bio dosta trzav.
resident_evil maverick Naravno nije mu ružna ali smetaju ga navedene stvari. Iskreno i meni je nekako GTA trebao biti bez ženskog igrivog lika. A u prva dva trailera nekako se da naslutiti da će ona imati glavnu riječ iliti biti glavni lik.