A što se tice gameplaya, što očekujete da bude drugačije?

• Uređivano

Ma ne mislim na nešto "drukčije", čisto da vidim kako i to izgleda.

Samo kretanje i napucavanje, vožnja…

EDIT, aha, pital si općenito 😃

Ne ocekujem nista, na njima je da pokazu sta imaju. Trailer je ko i svaki gta trailer, mogli su i bez njega s obzirom da ko ziv ko mrtav dok izadje.

Odlicna majica

Ovo sta je herc linka mi je bolje od trailera, nesto informacija i dosta dobrog artworka

Nemoram vidit nista osim preorder buttona

Phil Cassidy iz Vice City-a u traileru. Lajkam.

herc te sestre imaju fantastičnu glazbu. Njihov Automatic iz Malibu Club u Vice City mi je jedna od najdražih pjesama u GTA igrama.

Genesis vjerojatno isti smor kao RDR2 sa previse realizma. Barem da pucanje bude bolje nego u gtav i rdr2.

Dobro izgleda ali trza 30fps. Nula gameplaya. Nece prikazat gameplay jer je 30fps tj sranje.

Sad ce godinu dana štelit igru da ide 60fps

• renda

•  
    •  
    •  
    •  

Ok trailer, nist wow i nevidjeno, treba gameplay vidjet.

Evo šta mi je frend rekao i kad malo bolje razmislim. Nije daleko od istine ali otom potom. 😃

• prayer

•  
      •  
      •  
    • Uređivano

resident_evil

Nisam davno čuo da žene zovu “ribama” ali kad sam vidio ime grupe je sve jasno Ha-Ha-Ha

Meni je Trailer izgledao dobro ali vidi se da su izvukli sve što su mogli iz konzola jer je framerate bio dosta trzav.

maverick

Naravno nije mu ružna ali smetaju ga navedene stvari. Iskreno i meni je nekako GTA trebao biti bez ženskog igrivog lika.

A u prva dva trailera nekako se da naslutiti da će ona imati glavnu riječ iliti biti glavni lik.

prayer

Tri frenda i ja smo u toj grupi od 2014 😃 inače frendovi iz škole. Tad smo svi bili single. Eto danas svi zauzeti i tako to. Btw ja žene nisam nikad zvao ribe. Tapija mi je to.

@maverick da i meni je izgled Abby trn u oku.

Serete ko masoni, nema osobe koja neće igrat.

Nema očekivanja, dobivamo remek dijelo!

Isuse kako je ovo mene trznulo iz popodnevnog sna, jače od grča bogte!

Koja svemirska produkcija, kao da film gledam, nema razlike. Sada još samo to dočekati.

Deadwalker pa ekspresija lica i lip sinc nije na razini ND i Death Stranding, a da ne govorim Hellblade.

• Uređivano

Hoće li uspjet postaviti novi rekord?