• Gaming Vijesti
  • Abby u The Last of Us seriji neće biti onako mišićava. Evo i zašto

• Brijac

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Samo što Arnold Abby ni u igri nema smisla jer duplo lakšoj Ellie u fizičkoj borbi nije ništa mogla, a u realnosti bi ju sastavila sa zemljom.

Brijac naravno da si izostavio da je Abby bila zarobljena kao rob gdje su je izgladnili, osušili i oslabili

• renda

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Fenix a obracun prije toga ju je razorila s pol kurca.

Tipične brije brijača 😃

Brijac skoro hejta TLOU II kao Prayer i maverick Sony, al samo skoro 😪

Fenix

Mislio sam na ovaj fight prije na sredini igre gdje ju Abby uhvati par puta, ali eto ova koja ima 25kg s krevetom uspije pobjeći.

• prayer

•  
            •  
            •  
          • Uređivano

DarkPunisher

Molit ću lijepo, ja volim Sony 💙

Giphy - Hot Sauce Crying GIF by First We Feast: Hot Ones

Brijac Znaš da igraš IGRICE? 🙂 Ako nas je ijedan RPG naučio nešto, a to je da zadnji šonjo uvijek spasi svijet, što nebi Ellie pobjegla od mišićke

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

foggy

Ako je igrica ne znači da ne može ne imati smisla, a mišićava Abby nema nikakvog smisla što je serija i potvrdila.

Brijac što tehnički znači da bi ti sastavio sa zemljom nekog UFC prvaka u perolakoj ili lakoj kategoriji??

• Brijac

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Twillight što tehnički znači da bi ti sastavio sa zemljom nekog UFC prvaka u perolakoj ili lakoj kategoriji??

O čem ti pričaš lik

foggy Kakav filozof, svjetski a nas 🙂

Pa ti si kupio PS5 Pro, o čem pričamo uopće 😆

Fenix Bitno da je nisu dirali po mjestima i radili ružne stvari.

• Uređivano

Brijac

A ne znam dal trolaš il si prokleto nerealan, al nema smisla to što pričaš.

Pa ajde još jednom pogledaj taj fight.

Ellie ju na početku udari daskom, Abby ju nabija u zid i odbaci od sebe kad Ellie potegne nož. Ellie potom dohvaća pištolj i kreće skrivanje od nje. U prvom sljedećem sukobu Abby ju mlati ko vola, Ellie se spasila jer ju je počela grist. Abby ju baca na pod, krene gušit i nabijat s njom u pod te potom propadaju kroz daščani dio poda. Ellie spašena čistom srećom.

Opet kreće skrivanje jer se Ellie nakon pada prva dohvaća oružja i krene pucat po Abby.

Sljedeći sukob, Abby ju uhvati i krene nemilosrdno davit. Ellie joj fizički ne može ništa. Uspije dohvatit nož i ubost ju u koljeno. Spasila se radi te neke snalažljivosti, nikako ne radi fizičke snage.

Treći sukob, ranjena Abby ubija boga u Ellie te bi ju ubila da se Dina nije umješala.

U redu, ne voliš tu igru, ali daj malo objektivnosti…

Evo ti i video ako hoćeš potvrdu ovog što pričam.

Inače jedan od boljih boss fightova, pogotovo dok se sjetim podruma one bolnice 😃

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

Brijac Pa ti si kupio PS5 Pro, o čem pričamo uopće 😆

Pričamo o igrici The Last of Us II, ako si zaboravio. Dobar pokušaj svaljivanja nečeg na totalno drugu temu, ali i dalje si brijač 🙂 I filozof krivih tema - da vidiš kak bi te Abby prebila i sigurno bi pobjegao i ti 😃

• Brijac

•  
                        •  
                        •  
                        •  
                      • Uređivano

foggy Pričamo o igrici The Last of Us II, ako si zaboravio. Dobar pokušaj svaljivanja nečeg na totalno drugu temu, ali i dalje si brijač 🙂 I filozof krivih tema - da vidiš kak bi te Abby prebila i sigurno bi pobjegao i ti 😃

Ma volim ti Pro spomenuti tu i tamo 😆

Tuhy

Igrao sam to jednom i tako mi je ostalo u sjećanju - kao besmisleni fightovi u onim akcijskim filmovima iz 90tih. Evo pogledat ću video večeras da se prisjetim, ali ne vjerujem da ću promijeniti mišljenje.

Tuhy

Tuhy: "znam da trolaš i baitaš"

Tuhy:"ali…"

Giphy - Nervous Pet GIF by Bibi.Pet

Što je najbolje ne trolam, ako nađete moj post u TLoU2 temi gdje serem po igri vidjet ćete da je to jedna od stvari koje mi nisu sjele i ako me sjećanje dobro služio isto sam spomenuo ovaj fight s Ellie.

To što vi volite nabildane ruke i guzice to je druga stvar.