• Gaming Vijesti
  • Abby u The Last of Us seriji neće biti onako mišićava. Evo i zašto

Tipične brije brijača 😃

Brijac skoro hejta TLOU II kao Prayer i maverick Sony, al samo skoro 😪

Fenix

Mislio sam na ovaj fight prije na sredini igre gdje ju Abby uhvati par puta, ali eto ova koja ima 25kg s krevetom uspije pobjeći.

• prayer

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

DarkPunisher

Molit ću lijepo, ja volim Sony 💙

Giphy - Hot Sauce Crying GIF by First We Feast: Hot Ones

Brijac Znaš da igraš IGRICE? 🙂 Ako nas je ijedan RPG naučio nešto, a to je da zadnji šonjo uvijek spasi svijet, što nebi Ellie pobjegla od mišićke

• Brijac

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

foggy

Ako je igrica ne znači da ne može ne imati smisla, a mišićava Abby nema nikakvog smisla što je serija i potvrdila.

Brijac što tehnički znači da bi ti sastavio sa zemljom nekog UFC prvaka u perolakoj ili lakoj kategoriji??

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Twillight što tehnički znači da bi ti sastavio sa zemljom nekog UFC prvaka u perolakoj ili lakoj kategoriji??

O čem ti pričaš lik

foggy Kakav filozof, svjetski a nas 🙂

Pa ti si kupio PS5 Pro, o čem pričamo uopće 😆

Fenix Bitno da je nisu dirali po mjestima i radili ružne stvari.

• Uređivano

Brijac

A ne znam dal trolaš il si prokleto nerealan, al nema smisla to što pričaš.

Pa ajde još jednom pogledaj taj fight.

Ellie ju na početku udari daskom, Abby ju nabija u zid i odbaci od sebe kad Ellie potegne nož. Ellie potom dohvaća pištolj i kreće skrivanje od nje. U prvom sljedećem sukobu Abby ju mlati ko vola, Ellie se spasila jer ju je počela grist. Abby ju baca na pod, krene gušit i nabijat s njom u pod te potom propadaju kroz daščani dio poda. Ellie spašena čistom srećom.

Opet kreće skrivanje jer se Ellie nakon pada prva dohvaća oružja i krene pucat po Abby.

Sljedeći sukob, Abby ju uhvati i krene nemilosrdno davit. Ellie joj fizički ne može ništa. Uspije dohvatit nož i ubost ju u koljeno. Spasila se radi te neke snalažljivosti, nikako ne radi fizičke snage.

Treći sukob, ranjena Abby ubija boga u Ellie te bi ju ubila da se Dina nije umješala.

U redu, ne voliš tu igru, ali daj malo objektivnosti…

Evo ti i video ako hoćeš potvrdu ovog što pričam.

Inače jedan od boljih boss fightova, pogotovo dok se sjetim podruma one bolnice 😃

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Brijac Pa ti si kupio PS5 Pro, o čem pričamo uopće 😆

Pričamo o igrici The Last of Us II, ako si zaboravio. Dobar pokušaj svaljivanja nečeg na totalno drugu temu, ali i dalje si brijač 🙂 I filozof krivih tema - da vidiš kak bi te Abby prebila i sigurno bi pobjegao i ti 😃

• Brijac

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                  • Uređivano

foggy Pričamo o igrici The Last of Us II, ako si zaboravio. Dobar pokušaj svaljivanja nečeg na totalno drugu temu, ali i dalje si brijač 🙂 I filozof krivih tema - da vidiš kak bi te Abby prebila i sigurno bi pobjegao i ti 😃

Ma volim ti Pro spomenuti tu i tamo 😆

Tuhy

Igrao sam to jednom i tako mi je ostalo u sjećanju - kao besmisleni fightovi u onim akcijskim filmovima iz 90tih. Evo pogledat ću video večeras da se prisjetim, ali ne vjerujem da ću promijeniti mišljenje.

Tuhy

Tuhy: "znam da trolaš i baitaš"

Tuhy:"ali…"

Giphy - Nervous Pet GIF by Bibi.Pet

Što je najbolje ne trolam, ako nađete moj post u TLoU2 temi gdje serem po igri vidjet ćete da je to jedna od stvari koje mi nisu sjele i ako me sjećanje dobro služio isto sam spomenuo ovaj fight s Ellie.

To što vi volite nabildane ruke i guzice to je druga stvar.

• foggy

•  
                        •  
                        •  
                        •  
                      • Uređivano

Brijac Ma volim ti Pro spomenuti tu i tamo 😆

A ja bi volio da ekšli pogodiš burn jednom u životu s tim 😃 Definitivno mi je potreban, ali nikak da ga dobijem adekvatno 😃 Ccc, Abby te gleda.

A za taj fajt… Da ti je igra dobra, nikad to ne bi spomenuo. Kao što to nitko ne spominje u kontekstu igara i realnosti, lol 😃

Brijac Evo pogledat ću video večeras da se prisjetim, ali ne vjerujem da ću promijeniti mišljenje.

Ne znam zašto bi bio problem reć da si bio u krivu.

Mislim, tvoja stvar, al komentar za taj fight ti jednostavno ne drži vodu.

Brijac Mislio sam na ovaj fight prije na sredini igre gdje ju Abby uhvati par puta

Fight nije na sredini igre nego na samom kraju Abby playthrougha i Abby razbaca Ellie i Dinu ko da su od papira.

Brijac Ocito si bio u krivu kad si pisao, prvi fight Abby doslovno izbije Tommya,Jessea,Ellie i Dinu…

Osim ako ti nisi igrao alternative ending di namjerno stanes na bombu od Ellie 🤣