• Gaming Vijesti
  • Abby u The Last of Us seriji neće biti onako mišićava. Evo i zašto

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Brijac Ma volim ti Pro spomenuti tu i tamo 😆

A ja bi volio da ekšli pogodiš burn jednom u životu s tim 😃 Definitivno mi je potreban, ali nikak da ga dobijem adekvatno 😃 Ccc, Abby te gleda.

A za taj fajt… Da ti je igra dobra, nikad to ne bi spomenuo. Kao što to nitko ne spominje u kontekstu igara i realnosti, lol 😃

Brijac Evo pogledat ću video večeras da se prisjetim, ali ne vjerujem da ću promijeniti mišljenje.

Ne znam zašto bi bio problem reć da si bio u krivu.

Mislim, tvoja stvar, al komentar za taj fight ti jednostavno ne drži vodu.

Brijac Mislio sam na ovaj fight prije na sredini igre gdje ju Abby uhvati par puta

Fight nije na sredini igre nego na samom kraju Abby playthrougha i Abby razbaca Ellie i Dinu ko da su od papira.

Brijac Ocito si bio u krivu kad si pisao, prvi fight Abby doslovno izbije Tommya,Jessea,Ellie i Dinu…

Osim ako ti nisi igrao alternative ending di namjerno stanes na bombu od Ellie 🤣

Ovo objašnjenje likova što rade seriju je u najmanju ruku neuvjerljivo. Razlog za Abbyne mišiće je ujedno i rezultat gubitka odnosno motiva za osvetom, pored toga što je odrasla praktički u vojnom režimu gdje je ekipa svako malo išla u vanjski svijet pa i nije bilo prostora za nespremne pojedince. Po meni su morali tražiti glumicu koja bi bila spremna na fizičku transformaciju. Ne kažem da bi morala na steroide, ali da bi trebala biti impozantnija i mišićavija - bi. To nije ništa neviđeno i glumci se češto tome podvrgavaju. Recimo Christian Bale je baš majstor u tom dijelu "sraštavanja" s ulogom.

renda Ellie playtrough

Samo malo, samo malo, u moju obranu kurim temperaturu zadnja 3 dana, pokupio sam neko sranje tako da nisam 100%, ali na kraju Ellie playtrougha je fade to black? I idemo odma s Abby DAY 1?

Fight je tek nakon Abby kraja?

Jel se meni mozak totalno satrao, uvjeren sam da nije bilo fighta na kraju Ellie DAY 3?

Zero Ovo objašnjenje likova što rade seriju je u najmanju ruku neuvjerljivo.

Nisu joj nabili mišiće jer glumica ima još filmova koje trenutno snima i nisu ju mogli zatvoriti u teretanu godinu dana. Nije ovo Marvel da glumac može uzeti 5 godina i ništa drugo ne raditi za to vrijeme.

To je jedini razlog, oko toga će napraviti malo drugačiju karakterizaciju lika i snimit seriju.

ThomasAAnderson Da, koliko se sjećam prvi fight Ellie vs Abby je na kraju playtrough-a sa Abby, a drugi na samom kraju igre kada smo opet u kontroli Ellie

ThomasAAnderson Nisam stekao dojam da je toliko low budget serija da ne mogu nekoga od glumaca adekvatno platiti pa da se (uglavnom) fokusira na taj jedan angažman. A što se mišića tiče, ako će si platiti osobnog trenera, prikladnu hranu i suplemente i ako će raditi vježbe visokog intenziteta uz smislen raspored i odmor, rezultati bi došli u punom kraćem vremenu od godinu dana, bez obzira što je žena i nema predispozicije za izgradnju veće mišićne mase. Ako je samo "usputna" uloga, vidjet će se to i drugdje osim po tom pitanju autentičnosti s predloškom, al kako god.

Zero Ako je samo "usputna" uloga, vidjet će se to i drugdje osim po tom pitanju autentičnosti s predloškom, al kako god.

Svima su ovakve serije "usputne" uloge, Pedro Pascal je snimio 6 filmova od početka snimanja prve sezone.

Giphy - Anticipation Popcorn GIF

Opcenito mi je cast za Abby/Ellie lose napravljen,Bella za Ellie mi je u rangu TomHollanda za NathanDrakea…

Bella idalje izgleda kao da ima 13god, i na scenama iz trailera imam filing kao da gledam cast za highschool movie…

Ova mala sta glumi Abby bi bila perfektna za mladu Abby, ali isto za stariju verziju mi izgleda pre djetinjasto.Slazem se da su mogli trazit da se barem “izrize” i malo nabilda, sta bi realno bilo izvedivo u 3mj uz odredene “suplemente” koji glumci sigurno koriste.

Vidit cemo kako ce bit, uzivao sam u prvoj sezoni ocekivam isto za ovu iako nisam skroz sazvakao cast pogotovo za Ellie…

chono Iznenadio bi se sta se da napravit za 3mj od ljudi koji netreniraju. Netreba glumica bit kao Abby u igri. Sa malo jacim ledima i ramenima to je skroz druga prica

escoban ne iznenadujem se, vidim iz prve ruke. Prvo bi se napuhala i tek onda ide defka. Ali ok, sve je prepuno strucnjaka koji ne lice na nista, ali sve znaju. Nije problem, navikao sam…

chono Moras uvik razlikovat natural i pod gearom. Ja sam ode prica za trening sa gearom i ne da izgleda kao Abby nego da izgleda kao jebeno fit zenska uz malo misicne mase.Sta je moguce napravit za par mj.

• Uređivano

escoban stari moj, ne zelim previse komentirati neciji izgled, ali kad bas moram, ova glumica za Abby nije vidjela utega u zivotu. Prvih mjesec dana je uvod u trening, uz ogromnu dozu opreza sa tezinama da se ne ozljedi. Treba naviknut tetive, misice i kosti na napor i rad. U slijedeca 2 mjeseca nema nikakve sanse da matchas priblizno izgled onoga iz igre, nema sanse. I uz sav gear ti trebas uloziti ogroman trud, te ostaje jedini faktor na koji ne mozes utjecat. Vrijeme.

Edit: napisao si 3 mjeseca, ne izvrci sada

chono Ponavljam nije cilj biti u sferi Abby iz igre, nego samo da bude fit zenska. A to da se nije bavila sportom nikad i nevirujem bas, mozda ne teretanom ali drugim sport vjerovatno je.

To da bude kao Abby iz igre bi trebala imati izgled u rangu powerlifterice.

• Heat

•  
                          •  

escoban Pa u tome je poanta cijele priče. Žena ne može izgledati kao Rock iz igre bez kemije, pogotovo ne u 3 mjeseca. O tome ste vodili rasprave otkad je igra izašla.