Digital Foundry: Na PS5 Pro ne očekujte 4K i 60 FPS-a u GTA 6
Eto,da su stavili pošten cpu dao bih im jebenih 800e,ovak pola twixa….
Usprkos tome i dalje želim igrat GTA VI u najboljoj mogućoj kvaliteti. Na kraju sam PS4 Pro uzeo jer sam htio igrat TLoU 2 u boljoj kvaliteti i nisam požalio. Eto na kraju od toga da serem po cijeni i svemu posustat ću i ja za PS5 Pro
- Uređivano
KruxZhlajfa Na kraju sam PS4 Pro uzeo jer sam htio igrat TLoU 2 u boljoj kvaliteti i nisam požalio.
Za to moraš uzeti Remaster i PS 5 Pro.
weky Za to moraš uzeti Remaster i PS 5 Pro.
To je assuming da nisam kupio Remaster day one
Kao i s ND, Rockstarovih 30 fpsa je sasvim drugi svijet u odnosu na ostatak industrije. A mid gen refresh konzole je samo to, u skladu s tim treba i regulirati očekivanja.
Zero Rockstarovih 30 fpsa je sasvim drugi svijet u odnosu na ostatak industrije
Rockstarovih 30 fpsa je 30 fpsa manje od onog što bi trebalo biti. da.
fensisuperstar I zato igraš na PC-u, da pogodim.
Mislim da nitko realan to ne očekuje.
Biti će 4K/60 naslova ali sigurno ne veliki otvoreni svjetovi.
Meni ovi naslovi ne idu u glavu, igra nema jos nijedan gameplay snippet a vec se raspravlja o tome da konzola koja jos nije izasla nece biti u stanju igru vrtiti u odredjenoj rezoluciji i framerateu.
fensisuperstar Fak yea, tako je kako je. Nece bit u 60 fps, igrat cu igre koje budu. Ako u buducnosti bude prilike da ga odigram u 60 fps super, a ako ne, igara apsolutno ne fali.
biver ma ok ali da sad kupiš ps5 pro da igraš u 30 fpsa gta6. Brate koliko moraš isfailati u životu?
Nema smisla. Pogotovo sa svim tim silnim AI pizdarijama, vidim ja koliko dobijem fpsa kad upalim te pičkarije na pcu.
zna duplat i troduplat ponekad fps. Nek ne jedu govna i nek odluče poštovati igrače. Ja sam PC igrač ali isto tako osjetim kad braću konzolaše jebu u dupe u redaljki. Nije u redu.
Kakve su ovo rasprave btj, kog boli briga za nativni 4K?
Igra će ić u 60 fpsa i na normalnom PS5. Normalni PS5 sasvim dobro hendla 4K telke.
Igram 25 godina,dan danas nemam pojma o nekakvim rezolucijama i ostalim pizdarijama niti mi je to bitno,glavno da me vodi prica i to je najbitnije,ovo ovdje je najobičnije preseravanje,valjda ste svi prepuni para pa da se možete kurchiti sa nečim novim,glavno da je vrhunska cijena a sve ostalo skoro pa isto…
A ono, srećom nemamo puno budala ovdje na Forumu kao što su bili PS2Master i Emilijo, pa da budemo ludo vjerni brendu.
fensisuperstar Imaš potvrdu da će GTA6 biti samo 30 na PS5PRO ?
Nemaš.
Konzola nije ni izašla a samo nešto nagađate i lupetate bezveze.
Naravno sve ono negativno.
Kao što je netko već rekao. Jedini se Fenix trudi biti objektivan i realno sagledati situaciju.
Ja tebi isto mogu reći da te Nvidia guzi jer si nakon 4 godine odlučio upgrejdati GPU. I prodaje ti preskupe grafičke.
Nitko nikoga ne vara niti guzi. Svi jako dobro znamo šta kupujemo i koliko dobivamo za svoj novac.
Brate ne sviđa ti se nemoj kupiti.
Ostani na base PS5. Prijeđi na PC.
Imaš izbor.
StarFox_N Kao što je netko već rekao. Jedini se Fenix trudi biti objektivan i realno sagledati situaciju.
A evo ti objektivnosti, ovaj konkretno slučaj ne rješava spuštanje rezolucije. Ako GTA 6 bude imao puno simulacije, a trebao bi imat više nego GTA 5, tu je isti problem i na 480p i na 2160p. Tu ne pomaže PSSR kakav god on bio. Tom logikom se vodi DF.
Kod svega ostalog, uz više računskih jedinica GPU i uz PSSR grafički će biti približno dvostruki skok, barem tako obećavaju. Realno, na konzolama nema toliko puno igara koje naveliko koriste CPU, ali da je bottleneck, jest. S nekom idućom generacijom bih volio vidjet veći fokus na tom polju, grafika je već otišla jako daleko i tu AI radi i nastaviti će radit čuda.