• Gaming Vijesti
  • Digital Foundry: Na PS5 Pro ne očekujte 4K i 60 FPS-a u GTA 6

Pročitaj na portalu
Članak

Digital Foundry: Na PS5 Pro ne očekujte 4K i 60 FPS-a u GTA 6

Nakon što je najavljen PS5 Pro, brojni igrači stavili su se u obrambenu poziciju protestirajući protiv (pre)visoke cijene, ali jedan dio njih svjestan je da postoje naslovi zbog kojih bi se uzimala takva konzola. Jedan od njih svakako je GTA 6, generacijska igra koju će mnogi željeti igrati u najboljem mogućem izdanju. Ali što očekivati od takve igre na novom hardveru?

FFA je promijenio naslov Digital Foundry: Na PS5 Pro ne očekujte 4K i 60 FPS-a u GTA 6.

Eto,da su stavili pošten cpu dao bih im jebenih 800e,ovak pola twixa….

Usprkos tome i dalje želim igrat GTA VI u najboljoj mogućoj kvaliteti. Na kraju sam PS4 Pro uzeo jer sam htio igrat TLoU 2 u boljoj kvaliteti i nisam požalio. Eto na kraju od toga da serem po cijeni i svemu posustat ću i ja za PS5 Pro 😬

KruxZhlajfa Na kraju sam PS4 Pro uzeo jer sam htio igrat TLoU 2 u boljoj kvaliteti i nisam požalio.

Za to moraš uzeti Remaster i PS 5 Pro.

Giphy - Expression Reaction GIF by Steve Harvey TV

weky Za to moraš uzeti Remaster i PS 5 Pro.

To je assuming da nisam kupio Remaster day one 🤣

Kao i s ND, Rockstarovih 30 fpsa je sasvim drugi svijet u odnosu na ostatak industrije. A mid gen refresh konzole je samo to, u skladu s tim treba i regulirati očekivanja.

Zero Rockstarovih 30 fpsa je sasvim drugi svijet u odnosu na ostatak industrije

Rockstarovih 30 fpsa je 30 fpsa manje od onog što bi trebalo biti. da.

Mislim da nitko realan to ne očekuje.

Biti će 4K/60 naslova ali sigurno ne veliki otvoreni svjetovi.

Zero Kao i s ND, Rockstarovih 30 fpsa je sasvim drugi svijet u odnosu na ostatak industrije.

Nintendo 😉

Meni ovi naslovi ne idu u glavu, igra nema jos nijedan gameplay snippet a vec se raspravlja o tome da konzola koja jos nije izasla nece biti u stanju igru vrtiti u odredjenoj rezoluciji i framerateu.

fensisuperstar Fak yea, tako je kako je. Nece bit u 60 fps, igrat cu igre koje budu. Ako u buducnosti bude prilike da ga odigram u 60 fps super, a ako ne, igara apsolutno ne fali.

biver ma ok ali da sad kupiš ps5 pro da igraš u 30 fpsa gta6. Brate koliko moraš isfailati u životu? 😃
            Nema smisla. Pogotovo sa svim tim silnim AI pizdarijama, vidim ja koliko dobijem fpsa kad upalim te pičkarije na pcu.
            zna duplat i troduplat ponekad fps. Nek ne jedu govna i nek odluče poštovati igrače. Ja sam PC igrač ali isto tako osjetim kad braću konzolaše jebu u dupe u redaljki. Nije u redu.

Kakve su ovo rasprave btj, kog boli briga za nativni 4K?

Igra će ić u 60 fpsa i na normalnom PS5. Normalni PS5 sasvim dobro hendla 4K telke.

Igram 25 godina,dan danas nemam pojma o nekakvim rezolucijama i ostalim pizdarijama niti mi je to bitno,glavno da me vodi prica i to je najbitnije,ovo ovdje je najobičnije preseravanje,valjda ste svi prepuni para pa da se možete kurchiti sa nečim novim,glavno da je vrhunska cijena a sve ostalo skoro pa isto…

A ono, srećom nemamo puno budala ovdje na Forumu kao što su bili PS2Master i Emilijo, pa da budemo ludo vjerni brendu.

👀

fensisuperstar Imaš potvrdu da će GTA6 biti samo 30 na PS5PRO ?

Nemaš.

Konzola nije ni izašla a samo nešto nagađate i lupetate bezveze.

Naravno sve ono negativno.

Kao što je netko već rekao. Jedini se Fenix trudi biti objektivan i realno sagledati situaciju.

Ja tebi isto mogu reći da te Nvidia guzi jer si nakon 4 godine odlučio upgrejdati GPU. I prodaje ti preskupe grafičke.

Nitko nikoga ne vara niti guzi. Svi jako dobro znamo šta kupujemo i koliko dobivamo za svoj novac.

Brate ne sviđa ti se nemoj kupiti.

Ostani na base PS5. Prijeđi na PC.

Imaš izbor.

StarFox_N Kao što je netko već rekao. Jedini se Fenix trudi biti objektivan i realno sagledati situaciju.

A evo ti objektivnosti, ovaj konkretno slučaj ne rješava spuštanje rezolucije. Ako GTA 6 bude imao puno simulacije, a trebao bi imat više nego GTA 5, tu je isti problem i na 480p i na 2160p. Tu ne pomaže PSSR kakav god on bio. Tom logikom se vodi DF.

Kod svega ostalog, uz više računskih jedinica GPU i uz PSSR grafički će biti približno dvostruki skok, barem tako obećavaju. Realno, na konzolama nema toliko puno igara koje naveliko koriste CPU, ali da je bottleneck, jest. S nekom idućom generacijom bih volio vidjet veći fokus na tom polju, grafika je već otišla jako daleko i tu AI radi i nastaviti će radit čuda.