Ovo će im sigurno povećati broj pretplatnika.
Poskupljuje Game Pass, standardni na Xboxu bez day one igara
Ništa, sad ćemo stackat Tursku dok ne poskupi.
Jedva čekam da i Sony ovo isprati s povećanjem cijene. Što me sjetilo da već 7 mjeseci nemam PS+ nakon dvije godine korištenja. I nisam primjetio nikakav gubitak. Kupim što me zanima (po mogućnosti fizičko izdanje) i to je to.
Zanimljivo što ponovno po benefitima modela najviše zakidaju vlasnike Xboxa dok PC pošteđuju. Izgleda da ponovno ne vole vlastitu platformu pa nije ni čudo da se što prije žele proširiti na sve ostalo.
Ajde barem ovaj obicni GP vrijedi jos godinu dana ako se nastavi kontinuirano placati… Nakon toga cemo vidjeti :/
Zero Što me sjetilo da već 7 mjeseci nemam PS+ nakon dvije godine korištenja. I nisam primjetio nikakav gubitak. Kupim što me zanima (po mogućnosti fizičko izdanje) i to je to.
Isto je i samnom, samo što sam ja bolestan i moram imati sve pa sam se i sa Premiumom osigurao
Inače dosta glup potez što se MS-a tiče da zaključavaš Day 1 igre iza najvećeg tiera. Na drugu ruku neće vise biti toliko zabune što se tiče naziva razreda pretplate.
Well, potpuno očekivano, pogotovo s najavom day one CoD-a. Pretplate su super dok ti jednog dana ne dignu cijenu. Ultimate za 20$ mjesečno je već fina cijena.
Evo meni zavrsava sad u 8 misecu 3 godine one fore iz gold u ultimate.
Jeli to vridi i dalje ili su to pokrpali?
- Uređivano
Miro Da ma bilo je to i prije tako san ja 3 godine golda prebacio u 3 godine ultimatea.
Ali posto me to 3 godine nije zanimalo neznan jeli jos prolazi
Ne znam ne kužimo li se ili je nešto drugo u pitanju, ali da:
Prije: 3 godine golda si prebacio u 3 godine ultimate-a
Sad: 3 godine golda možeš prebacit u 2 godine ultimate-a
Nema vise stackanja od 9. Mjeseca, do god dana max ak sam dobro skuzio
DarkPunisher Nema vise stackanja od 9. Mjeseca, do god dana max ak sam dobro skuzio
Izgleda da je tako, 3 godine golda sad se pretvara u 1 godinu Ultimate-a. Lol.
Ma nabijem ih… ne mislim vise produzivat , kupit cu sto me zanima i to je to.
Nece vise biti bas toliko isplativo ni preko "divljih" drzava uzeti GP, manje vise sve drzave su dobile povecanje cijene od 20% dok su cijene u Argentini, Turskoj i Indiji porasle oko 50%.