Patch je isprobam i moram odmah pohvalit 2K da su fixali sve što nije valjalo.
Danas je stigao još jedan fix od dvadesetak megabajta; jučer je patch smanjio gubitak komentatora za 90%, a danas je stigao fix i za preostalo.
Patch nije samo donio maksimalno ugodno iskustvo, nego u tom velikom patchu dobili smo i puno updatea, od rostera, novih dresova, pa čak i updateanih izgleda igrača.
Ono što je mene nakratko rastužilo je što update dresova, igrača i još mnogo ostalog nije moguće primjeniti na već postavljenu karijeru.
Tj. je, ali ne na onu u kojoj smo startali sa custom rosterima, a ja sam bio tako zbog dovođenja Tomića.
Tako da mnogobrojni updatei koji rulaju ipak su presudili da krenem sa novom karijerom iznova.
Ovog puta morat ću sve iz tekuće franšize rošadirat. No nije bed, brzo ja nadoknadim 60 utakmica odigranih u sezoni.
I tako kreće nova NBA sezona...
Phoenix Suns SEASON 1 | HALL OF FAME DIFFICULTY, 9 MIN QUARTER
Prva utakmica, protiv Dallasa ulazi u anale NBA lige.
Po prvi put u životu igrajući 2K serijal, ulazim u treći produžetak ionako utakmice sa puno koševa...
Rezultat? 347 kombiniranih poena Dallasa i Sunsa. Jebeno nevjerovatno.
Je da video traje sat vremena, ali tko želi vidjet povijest ovo bi trebalo pogledat...
Prva utakmica sa najviše koševa 370 kombiniranih poena Pistonsa i Nuggetsa.
Ovo otvaranje NBA lige je na drugom mjestu!!!
https://youtu.be/8LQ5gf_u_Tk
Pošto nisam u mogućnosti dovesti Ante Tomića u NBA, okrećem se također hrvatskom centru.
Barem korijenski gledano; Andrew Bogut bit će sjajna akvizicija ispod koša, a i naviknut je na prvog do sebe; kolegu David Leea.
Čitavi roster Sunsa u novoj sezoni...
PG | Patrick Beverly, Terry Rozier, Ish Smith
SG | James Harden, Ray Allen
SF | Giannis Antetokounmpo, Vince Carter, Danny Granger
PF | David Lee, Mirza Teletović, Tyrus Thomas
CF | Andrew Bogut, Chris Andersen
Da se malo vratim na ovo otvaranje s Dallasom.
Postigao sam 56 koševa u produžetku. I to gotovo sva tri bez James Hardena koji je isključen zbog šest prekršaja.
I ovako skraćeno, postigao je 46 poena uz 13 asista. Primjerice Bogut je tu večer bio 21 minutu duže na parketu. Ukupno 54 minute.
U nastavku slijede dvije utakmice protiv Portlanda.
U prijašnjoj sezoni kada sam krenuo s Trey Burkeom doveo sam Roziera kao trećeg playa.
Omaleni rookie iz Bostona, sada mi je druga opcija, a s vremenom mogao bi lako postati i prva.
Patrick Beverly nije AAA play, a mali "Rožir" ima veliki potencijal.
Kroz sezonu dvije, mogao bi nositi igru Sunsa i tako olakšati posao James Hardenu.
Ovako na prvu, čini mi se da je Ante Tomić dosta kvalitetniji od Boguta...
See you soon!