Novi riport, nova događanja...
Nakon sramotnog poraza protiv Orlanda u kojem sam prosipao prednost od 19 koševa, slijedi pobjeda protiv Portlanda, poraz od Minnesote i pobjeda protiv Dallasa.
No tek onda slijedi prava sramota i najteži poraz kako u sezoni, tako i mojoj karijeri, kako ove franšize tako i uopće od kada igram 2K košarku.
Razbijen i potučen i to već u prvom poluvremenu. Šut za dva 34%, za tri 23% - dno dna.
33 koša Currya, 28 Thompsona za 43 koša razlike. Težak poraz ostavio je i više traga, jer su me odmah poslije i Pelicansi dotukli u tijesnoj pobjedi 110 u infarktnoj završnici.
A na najboljem putu bili su i Bucksi, ali sam uspio preokrenut utakmicu čiji video upravo ispod postavljen; vrijedi pogledati...
http://youtu.be/zYQaVE-SfmM
Poslije hrabre pobjede protiv Bucksa, usljedila je i druga zaredom pobjeda protiv Utah Jazza u EnergySolutions Areni, u isto tako tijesnoj završnici 111.
Nakon dve pobjede u nizu, nanizao sam ih još tri, ukupno pet, a redom su išli Nuggetsi, 76-ersi i Lebronov i Kyriev Cleveland čija je završnica otišla u moje sretne ruke, također pobjeda s tri razlike.
Lakše se diše nakon pet uzastopnih pobjeda, od toga tri u napetim i s(p)retnim zadnjim minutama.
U utakmici protiv Denvera nažalsot gubim Giannisa Antetokounmpa i to na dva mjeseca radi ozljede vrata.
Nezadovoljan igrom Ish Smitha, svojeg trećeg playmakera, mjenjam ga za free agenta; iskusnog Natea Robinsona, s kojim ću odradit probnih 10 dana.
Pozitivan run od pet pobjeda prekidaju San Antonio Spursi načelu s novim "vođom" LaMarcusom Aldridgem.
Sedamnaest koševa razlike za Spurse...
Slijedi New Year's Eve tekma protiv OKC-a u Oklahomi te borba za prvo mjesto u konferenciji.
Tko će u novu godinu uć sa prvim mjestom pogledajte u utakmicu čije cijelo drugo poluvrijeme u punoj dužini omogućuje 2K TV.
https://youtu.be/WPDtFDAQrxo
Iako sjajna tekma i vrlo dobra igra Sunsa u drugom poluvremenu, katastrofalna igra mojih igrača u prve dvije četvrtine odlučila je pobjednika.
A OKC zna iskoristit i kazniti lošu igru protivnika, za čas je bilo 27 koševa razlike...
Poslije te utakmice ozlijedio mi je Patrick Beverly.
#2 Terry Rozier
Nate Robinson, dobio je otpusno pismo, a potraga za novim playom nije dugo trajala.
Svoju šansu, tj. povjerenje dajem rookie-u Terryu Rozieru, koji je za Boston odigrao samo dvije minute, overall mu je 71; što je doslovce nevjerovatno.
Dvadesetčetverogodišnji Rozier svoj debi u dresu Sunsa opravdao je već u prvoj utakmici.
Nakon poraza od OKC-a, uslijedio je i treći poraz zaredom protiv Kingsa u gostima.
Lošoj seriji dolazi kraj sa dvije rutinske i visoke pobjede od dvadesetak koševa razlike protiv Lakersa i Hornetsa.
U tijesnoj završnici pobjedu uzimam Miami Heatu, a četvrtu zaredom pobjedu zarađujem razbivši Pacerse sa 35 koševa razlike.
Dvojica od pet startera su van stroja još sigurno dva mjeseca!
Uslijedio je prekid serije s porazom protiv Bostona, ali sam pobjedio Minnesotu vrativši joj za poraz u prošloj utakmici.
Trenutno sam drugi u konferenciji, sa GB 0.5, uostalom evo i stanje obje konferencije...
Moram se vratit jedno mjesec dana unazad i pohvalit Antu Tomića i njegov season high!
Socijalne mreže nisu prestale s objavama nakon njegovih 27 koševa i 22 skokova.
Čak je i planetarno popularni Sam Amick poslao čestitku Anti.
Ante Tomić postao je samo prvoj polovici sezone i to prve NBA u karijeri respektabilan centar kojeg apsolutno svi respektiraju.
Antina trenutna statistika je; 13 koševa, 12.6 skokova, 4 asista za 36 minuta igre; impresivno.
Svojom igrom i snagom podsjeća na braću Gasol, nema do europljana pod košem!